≫ 

"Nisam više sposoban da volim ikoga": Vojaž nakon raskida sa Breskvicom razočaran u ljubav

Pratiocima je tražio da mu ponude dve opcije od kojih će se on opredeliti za jednu

  • 13
Music Week Bar, Ada Ciganlija

Breskvica i Vojaž, Foto: ATA Images

Popularni muzičar Mihajlo Veruović Vojaž veoma je aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde razmenjuje mišljenja i odgovara na pitanja pratilaca gotovo svakodnevno.

Ovog puta, pratiocima je tražio da mu ponude dve opcije od kojih će se on opredeliti za jednu. Pitanja su se nizala, a ljubav nije izostala, te je jednog od fanova zanimalo da li je u vezi ili slobodan.

- Singl, nisam više sposoban da volim ikoga - iskreno je odgovorio Vojaž, koji se veoma teško nosi sa raskidom dugogodišnje veze sa Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Potom su ga fanovi pitali da li bi pre izabrao mozak ili srce, na šta je Vojaž odgovorio srce, kao i da li bi pre imao kratku ili dugu kosu, tetovažu ili pirsing...

Mihajlove odgovore pogledajte u galeriji:

Dok Vojaž ne krije da pati, Breskvica se slika u provokativnim izdanjima, a fanovi neretko pišu da u svakom opisu fotografije nešto poručuje svom bivšem.

Tako je bilo i nedavno, kada je objavila nekoliko fotografija i napisala: "Teško je biti zgodna bivša, ali hej, neko i to mora".

Video: Breskvica baš dominira raskid sa Vojažom: Pogledajte kako pleše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA