≫ 

Sloboda Mićalović: Mnogo sam se oslanjala na Vojina, a onda me je pustio da odrastem...

- Ranije sam se mnogo oslanjala na Vojina, opterećujući time i sebe i njega, a onda me je pustio da odrastem - rekla je jedna od najlepših srpskih glumica o svom odnosu sa mužem

  • 2
Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović; Foto: ATA Images

Srpska glumica Sloboda Mićalović (39) iskreno je govorila o odnosu sa suprugom Vojinom Ćetkovićem (49), sa kojim je domaća publika sada gleda u popularnoj seriji "Tajne vinove loze".

Naime, Sloboda je otkrila kakav su odnos imali ranije i šta se promenilo u međuvremenu.

- Ranije sam se mnogo oslanjala na Vojina, opterećujući time i sebe i njega, a onda me je pustio da odrastem - započela je Sloboda.

- Sada već imam godine u kojima bi bilo degutantno da me non-stop opominje, kao da sam mu mlađa sestra - rekla je glumica, koja će ovog leta napuniti 40 godina.

- Vojin se danas umeša kad mu tražim pomoć, što meni odgovara. Razlika u godinama nije ogromna, ali kad se pogleda iskustvo, velika je. Dovoljno mi je samo da pomislim koliko sam samo iskusnija od svoje sestre, koja je devet godina mlađa od mene... - dodala je lepa glumica.

- U ovom periodu, kad se nekoliko puta "olupam" i vidim da nikako ne mogu glavom kroz zid, kažem: "Vojine, je l' stvarno ne može?", a onda sledi odgovor: "Pa, rekao sam ti da ne može". To je ta priča - istakla je glumica za "Stori".

Jedan od najlepših srpskih parova trenutno gledamo u seriji "Tajne vinove loze" koja obara sve rekorde, a čak i u seriji oni glume ljubavni par. Iako su oboje veoma predani svom poslu, trude se da privatan život zbog posla ne trpi i veoma su posvećeni svojoj porodici.

Video: Sloboda Mićalović podelila privatne trenutke: Pokazala kako provodi vreme sa ćerkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA