Natu usred tržnog centra nešto "zažuljalo": Tri sekunde postale magnet za muške oči

"Kakav magnet za muške oči", "Nije normalno da se ovoliko svi ložite na ovu scenu, šta je žena čudno uradila?", "Javno mesto, ali šta će kad žulja, hahaha", samo su neki od komentara

  • 6
Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac / Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Nataša Bekvalac (40) snimljena je sa ćerkicom Katjom i dadiljom, prilikom odlaska u tržni centar u kom su pazarile stvarčice za pevačicinu naslednicu.

U crnim uskim farmericama Nataša je pokazala vrhunsku figuru, a jedna scena postala je nešto što se masovno šeruje po društvenim mrežama.

Naime, Bekvalčevu je u jednom momentu nešto "zažuljalo", na nezgodnom mestu, pa je pevačica, u trenutku kad je mislila da je baš niko ne vidi, rešila "problem" ispod odeće.

"Kakav magnet za muške oči", "Nije normalno da se ovoliko svi ložite na ovu scenu, šta je žena čudno uradila?", "Javno mesto, ali šta će kad žulja, hahaha", samo su neki od komentara.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas

    25. februar 2021 | 12:03

    Pristojno!kao to ,kako namešta gaćice u pantalonama,tako i to,da je U PRODAVNICI bez!!!!!!!! maske!To je njena tačna slika njene ličnosti i odnosa prema drugima.

  • M

    25. februar 2021 | 12:53

    Auuuu strasno.....na javnom mestu.....sa tim rukama posle u prodavnicu.... propala zena skroz

  • 😋

    25. februar 2021 | 14:19

    Auuuuuuu...baš je "diskretna".Odeš do toaleta pa obaviš šta imaš,i da je nije snimila kamera grozno je to raditi u tržnom centru gde ima gomile ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA