≫ 

Marija je organizovala humanitarni koncert za Minju Matić, a sada zajedno uživaju na plaži u Americi

Pevačica je sve oduševila kadrovima sa Minjom

  • 10
Marija Šerifović

Foto: ATA images

Popularna pevačica Marija Šerifović trenutno boravi u Americi gde se mala Minja Matić leči upravo zahvajujući huumanitarnom koncertu koji je pevačica organizivala, a sada je njih dve zajedno uživaj na plaži.

Naime, Marija već neko vreme boravi u Americi, već je bila u poseti maloj Minji, a ovog puta njih dve su uživale zajedno na suncu, na plaži, pevačica uz kafu, a mala Minja uz supu sa knedlama.

- Nema stvarno smisla da se samo ja sunčam i kupam. Ja kaficu, Minja supu sa knedlama i Bog da nas vidi - napisala je Marija u opisu fotografija koje su oduševile sve.

Šerifovićeva je pre nekoliko dana prvi put posetila Minju u Americi, a tom prilikom pevačica je devojčici uputila jake reči i dala obećanje koje sigurno svi jedva čekaju da Šerifovićeva ispuni.

Ljubav rađa heroje! Kakav je zmaj ova mala. Ne možete vi to ni da zamislite. Obožava igračke, a Nutelu još všee. I kada sve ovo bude prošlost - Minja evo ja ti javno obećavam da ćeš biti prva osoba sa kojom ću ja da istrčim ceo krug oko naših Šumarica! - napisala je prošle nedelje Marija.

Podsetimo, Marija je ogrganizovala humanitarni koncert tokom kog se prikupio novac koji je bio neophodan za Minjino lečenje. Minja je pre više od nedelju dana primila skupi lek zolgensmu, a počela je i sa fizikalnim terapijama i vežbama, prilikom kojih nije imala nuspojave.

Minja je umiljata i nežna devojčica. Rodila se 6. oktobra 2019. godine. Tokom prva tri meseca lepo je napredovala. Niko nije mogao da nasluti da će nešto krenuti po zlu. Roditelji su primetili da Minja postepeno prestaje da pomera noge i ruke, otežano diše, slabije jede. Odmah su potražili pomoć.

Ispostavilo se, na žalost, da se radi o retkoj i izuzetno teškoj neuromišićnoj bolesti - Spinalna mišićna atrofija, tip 1.

Video: Marija poklonila Haku tortu za rođendan: Divan gest Šerifovićeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA