"Pola života sam ga tražila...": Bekuta o pravoj ljubavi, otkrila i da li se udaje za Mrkonjića

- Pojavi se pravi čovek onda kad ste spremni za njega, kad zavolite sebe - rekla je Ana

  • 15
Ana Bekuta

Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Bekuta nedavno je objavila tviu u kom je napisala da devojke ne treba da se udaju mlade, sada je objasnila zašto ima takvo mišljenje, pa se dotakla svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića.

- Mislim da će moje iskustvo pomoći devojkama, ženama. U određenom trenutku, kad mi to želimo, ne dobijemo to. Prave stvari se dešavaju kad ih ne očekujemo, u mom slučaju ja sam se prepustila i rekla nek mi Bog pošalje ono što misli da mi treba jer sam izgubila svaku nadu - rekla je pevačica.

- Ljudi maliciozni to drugačije tumače, moja poruka bila je pozitivna i poruka da ne gubimo nadu bez obzira na krahove, brodolome. Pojavi se pravi čovek ona kad ste spremni za njega, kad zavolite sebe - ispričala  je Bekuta za "Alo".

Pevačica je nedavno proslavila 9 godina ljubavi sa Mrkonjićem, oni će naredne godine napraviti proslavu za desetogodišnjicu veze, ali brak ne planiraju.

- Ja sam bila u 52. godini svog život, on u 70. godini, zaista sam se načekala. Prva polovina mog života prošla je u traženju. Da smo se ranije sreli, ne bismo se prepoznali - ispričala je Bekuta.

- Mi u dvadesetim i tridesetim ne znamo šta je ljubav. Tek u četrdesetim, shvatamo. S mudrošću dolaze neke stvari. 10 godina, obećali smo, proslava. Ne planiram da se udam, ne bih zaista jer to ništa ne bi promenilo - rekla je pevačica.

Video: Ana Bekuta nam je otkrila koji joj je bio do sada najromantičniji trenutak sa Mrkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA