• 26

"Ni poslovna ni privatna saradnja sa Sanjom više ne dolazi u obzir! Ispala sam jako naivna..."

, Telegraf

- Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj - ističe Vesna

  • 26

Nakon 25 godina okončano je prijateljstvo Vesne Dedić (53) i Sanje Marinković (46).

S obzirom na novonastalu situaciju, prikladniji izraz možda je "druženje", ili "saradnja", pošto Vesna ističe da ju je pogodilo to što je Sanja izjavila da su njih dve bile - koleginice.

- Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotinu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj - započela je Vesna na temu prekida druženja od dve i po decenije.

- Sanjina izjava je potpuno čista u odnosu na njenu savest. Ona je rekla da smo 25 godina bile koleginice. Ako tako gledaš, ja sam ispala jako naivna i očigledno kasno dobila informaciju da smo koleginice, a ne prijateljice - istakla je Dedić.

Na pitanje zbog čega je došlo do sukoba, Vesna je rekla:

- Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja.

Vesna kaže da je dugo ćutala na temu odnosa sa Sanjom, jer je za nju to bila bolna tema, nedostojna povlačenja po medijima.

Ipak, istakla je da je zbog pokušaja ugrožavanja reputacije morala da reaguje, a kaže i da je sa Sanjom prekinula i sve poslovne odnose.

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, usvakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - rekla je Dedićeva za Svet.

Podsetimo, Vesna je sredinom januara za Telegraf Jetset rekla da ne postoji šansa da se ikada pomiri sa Sanjom.

- Rekla sam da nismo prijatelji više od godinu dana. To što je bilo privatno među nama, to ostaje potpuno moja najličnija stvar. Ne bih nikad izašla sa javnom izjavom i saopštavala javnosti da li se ja s nekim družim ili ne družim, jer to je moja najprivatnija stvar, da sve nije došlo do toga da je ugrožen moj profesionalni integritet. U tom smislu, bila sam dužna, da se takve stvari ne bi više dešavale, i da kada je o profesiji reč ne bi dolazilo do tih stvari, da ja ne bih bila ugrožena, ja sam bila dužna javnosti da kažem da mi više nismo prijatelji i to već godinu i nešto dana. Šta je bilo privatno - ja o svojim privatnim stvarima, kao što znaš, nikad ne pričam, niti ću pričati. To bi bilo jako nemoralno, u odnosu na skoro 25 godina prijateljstva.

- Nema šanse za pomirenjem, ali nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje - ne, nikada! - isključiva je bila Vesna u izjavi za Telegraf Jetset.

Video: Jelena Karleuša u svom stilu: Ne znam ko je Vesna Dedić, a ni koju emisiju vodi

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordan

    Da li bi dedicka te dekolte malo smsnjila bas ti ne ide sa godinama ...stalno potenciras grudi ..grugi u sestoj decenije ..pa i neide ..malo si prepotentna ..kao i sanja ..mislite da ste ribe ali godine vas gaze ..gaze

  • Vodolijax

    Ova stalno potencira kako je izneverena.......pa zaboravi je...jedino ako ne želi spomenik neki na trgu u čast njenog prijateljstva.....sve same cvećke

  • Ris

    Svasta, koga briga sta sw desava izmedju njih.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima