≫ 

Sloboda otkrila kako vaspitava ćerke: "U prikolici uživaju kao da su u hotelu sa pet zvezdica"

- Ne bi me iznenadilo da naše ćerke postanu glumice - rekla je Mićalovićeva

  • 3
Sloboda Mićalović Sloboda Mićalović, Printskrin: Youtube/K1

Glumica Sloboda Mićalović progovorila je o braku sa Vojinom Ćetkovićem, vaspitavanju ćerki Mile i Vere, kao i pritisku slave.

- Teška sam za život. U našem poslu gde se nemilosrdno daješ, trošiš i budiš vetačke emocije porodica, posebno mnogo znači - smatra glumica.

- Ne bi me iznenadilo da naše ćerke postanu glumice. Gledam ih kako na Vojinovom i mom snimanju sede u prikolici, koja nam služi da se odmorimo u pauzama i uživaju kao da su u hotelu sa pet zvezdica. To je čergarski život, koji pokušavamo što bolje da im približimo.

- Vojin ih često vodi u Jugoslovensko dramsko, gde ih nekad puste na scenu, pa tu plešu, a idu i u šminkernicu - rekla je Sloboda i dodala:

- Mila i Vera ne samo da drugačije izgledaju već su i različitih karaktera i zahtevaju drugačiji pristup u komunikaciji. Međutim, povezanost koju njih dve imaju stvarno je čudesna. Kad jednu Vojin i ja povedemo negde, a druga ostane kod kuće, obe postaju druga deca - kazala je Mićalovićeva, a prenosi "Story".

Video: Sloboda Mićalović podelila privatne trenutke: Pokazala kako provodi vreme sa ćerkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA