Lidija Vukićević uživa pored 15 godina mlađeg partnera: "Pokušavam da se ne dajem svakome"

- Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer - rekla je popularna glumica

  • 13
Lidija Vukičević Lidija Vukićević; Foto: ATA images

Srpska glumica Lidija Vukićević je otkrila da je napokon pronašla partnera koji joj odgovara, a koji je 15 godina mlađi od nje.

Ona je otkrila zbog čega su se lepo složili.

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - rekla je glumica.

- Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekcija za koga to treba da radim - zaključuje glumica.

Lidija je nedavno otkrila i nesvakidašnju anegdotu sa zimovanja, kada joj je konobarica u restoranu tražila ličnu kartu kako bi se uverila da je ona zaista Lidija.

- Bila sam sa društvom u jednom kafiću u Sarajevu i žena kad me je videla, rekla je: "Jao, vi ste sigurno ćerka Lidije Vukićević". Ja sam ćutala i osmehivala se, a moje društvo je odmah prasnulo u smeh. Onda su pokušali da joj objasne da sam zapravo ja stvarno Lidija, ali je ona mislila da je zafrkavamo - ispričala je Lidija.

- Onda sam i ja pokušala da joj objasnim da sam to stvarno ja, međutim, ona mi nije verovala. Posle 20-ak minuta se vratila i rekla: "Hoćete da mi date ličnu kartu?". Ja sam to učinila, a kad ju je videla, žena se šlogirala. Samo je rekla: "Ne mogu da verujem, pa to ste stvarno vi". Meni je ta situacija bila mnogo simpatična i sad se često smejemo dok je prepričavamo - rekla je glumica za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    3. mart 2021 | 10:22

    Sta je bre ovo ljudi sa nasim muskarcima. Ili su postali sponzoruse ili su bolesni jer traze keve. Sve ove neke iz sveta zabave i mode nasle po 15 godina mladje. Ej bre, znas ti koliko je 15 god.

  • Larva

    3. mart 2021 | 10:22

    Al' ne ide...

  • Срб

    3. mart 2021 | 13:07

    Мушкарци су одавно веће спонзоруше од жена Само од куд Лидији све ово што има а поготово да неког финансира

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA