≫ 

Vesna Dedić ovu pevačicu nikada neće zvati u emisiju: "Rekla je tadašnjem direktoru da mi da otkaz"

- Ona je rekla da ne želi odmah da dođe, da hoće da ide u hotel kako bi se našminkala, doterala i da smo dužni da je čekamo - rekla je Vesna

  • 12
Vesna Dedić

Printskrin: K1 Televizija

Voditeljka Vesna Dedić ispričala je da više nikada neće zvati u emisiju pevačicu Kaliopi, sa kojom je jednom prilikom imala nprijatnu situciju.

Kako je Vesna rekla, Kaliopi je nije ispoštovala kada su ranije dogovorile gostovanje, a tu stuaciju voditeljka je ispričala do detalja i istakla da je pevačica tada pominjala da će tražiti njen otkaz.

- Neću je nikada zvati. Mene su zvali sa makedonske televizije ili njen menadžer, ne mogu tačno da se setim, da mi kažu kako bi voleli da ona bude moja gošća. Ja sam rekla može, divna žena, jako je cenim, volim njene pesme. Bio je zakazan intervju u 14h i ja sam sa ekipom spremno čekala - počela je priču Vesna.

- Ona je kasnila, u pola tri producentkinja kaže da su se čule i da je prošla naplatnu rampu. Rekla sam super, čekamo, neka dođe odmah. Na šta je rekla da ne želi odmah da dođe, da hoće da ide u hotel kako bi se našminkala, doterala i da smo dužni da je čekamo - rekla je voditeljka i dodala:

- Pozvala sam je i rekla joj: "Slušaj Kaliopi, ovde su kamermani, snimatelji, tonci, rasvetljivači koji imaju svoje radno vreme i koji rade za platu. Tebi ovaj intervju dosta znači u karijeri. I dati intervju na "RTS-u" u "Balkanskoj ulici" na sat vremena, to bi trebalo da bude čast. Ne dozvoljavam da mi iko maltretira ekipu zbog šminkanja. Ti si dovoljna veliko ime da možeš da se pojaviš pred kamerama i sa malo maskare i pudera".

- Ona je rekla da ne dolazi u obzir i da će zvati tadašnjeg direktora da mu kaže da mi da otkaz, ako je ne budem čekala. Rekla sam joj, pozovi slobodno. Ona se nije pojavila na snimanju, ja nisam htela da čekam nekoliko sati. Nikada joj to neću zaboraviti - rekla je voditeljka za "Svet".

Video: Vesna Dedić o naslednici i napuštanju RTS-a: Što se mene tiče ne mora ni škole da završava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    4. mart 2021 | 00:07

    Bila si u pravu!Mnoge pevacice se tako ponasaju kao da su bogom dane.Postovanje... mnoge nemaju!!!!

  • Ooo

    4. mart 2021 | 07:57

    Vrlo bitna emisija kao i Magazin in...

  • Jasmina

    4. mart 2021 | 09:47

    Iritantna kao i Magazin In i Sanja Marinković.Njeno vreme je prošlo, sad vadi neke situacije iz malog mozga, ne bi li se bar pisalo o njoj. Gosti su joj uvek bili dobri, ona lično, nikakvaaaa..Ne znam ko sad gleda njene emisije..Očigledno niko, jer se trudi da se povlači po žutoj štampi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA