≫ 

Vozi se taksijem i kolima nešto skupljim od 3.000 evra: Evo gde i kako stvarno živi dr Predrag Kon

Kon masku skida samo kada se vozi u svojim kolima, sam

  • 38
Predrag Kon Predrag Kon, Printskrin/Youtube/Paparazzo lov

Glavni epidomiolog doktor Predrag Kon mesecima je na meti priča da se tokom pandemije korona virusa i rada u Kriznom štabu obogatio. Od stana u Beogradu na vodi do skupih džipova, više priča raspredalo se o doktoru, a sada je otkriveno kako zaista živi.

Naime, Predrag Kon snimljen je kako posao napušta i ide taksijem kući. Sudeći po tome gde je došao i proveo noć, on i dalje živi u svom stanu u centru Beograda, gde oduvek i živi.

Po Kona je narednog dana došlo službeno vozilo, koje je daleko od džipa, šta više, u pitanju je automobil srednje klase.

Doktor je iz stana otišao pravo na radno mestu u Gradski zavod za javno zdravlje. Nakon nekoliko sati provedenih na poslu, Kon se istim službenim vozilom vraća u svoj stan u centru Beograda.

Nakon pola sata izašao je iz zgrade i ušao u svoj automobil. Iako su mnogi očekivali neku "zverku", Kon je ušao u mali, beli, gradski automobil. Na našem tržištu taj automobil, u zavisnosti od stanja i godišta, vredi od 3.000 do 6.000 evra.

Doktor je dan završio u Palati pravde, gde se tog dana održavao Krizni štab.

Video: Kon: Orden ću preuzeti sa osećajem časti i ogromne odgovornosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    4. mart 2021 | 11:30

    Po meni bi bilo normalno da je jedan doktor sa njegovm stazom, bogat. To je nesto sto je normalno u celom svetu. Kod nas je normalno da bude bogata starleta iz rialitija

  • Xyz

    4. mart 2021 | 13:23

    Ma Dr. Kon je jednostavan i običan čovek, iako ga ljudi vide ili žele da ga vide drugačije. Čovek pošteno radi svoj posao, a to što ljudi, koji nemaju pojma o struci kojom se on bavi, komentarišu njegov rad, to je njihov problem. Čovek je visoki profesionalac. Bravo za dr. Kona.

  • Max

    4. mart 2021 | 11:32

    Jel logicnije da bude bogat jedan doktor ili pevaljka koja lici na transvestita, koju promovisete ovde svaki dan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA