≫ 

Novi detalji o zdravstvenom stanju pevača: Anesteziolog otkrio kako se Tozovac oseća

Tozovac je imao ozbiljne probleme s plućima koji su posledica korona virusa, zbog čega je primljen KBC “Dragiša Mišović”

  • 3
Predrag Živković Tozovac Predrag Živković Tozovac, Foto: ATA images

Legenda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) juče je hospitalizovan zbog zdravstvenih problema. Tozovac je imao ozbiljne probleme s plućima koji su posledica korona virusa, zbog čega je primljen KBC “Dragiša Mišović”, gde je stavljen na kiseonik.

Sada je anesteziolog bolnice Nikola Vasilijević u razgovoru za Jutarnji program Pink televizije otkrio i kako se pevač oseća.

- Njegovo stanje je stabilno, nalazi se na intenzivnoj jedinici nivoa dva, ovde kod nas. Koliko je meni poznato, stabilno je i na niskom protoku kiseonika - rekao je anesteziolog.

Juče je potvrđeno za Telegraf.rs da je pevač u teškom stanju, ali je stabilno.

Krvna slika mu nije dobra, za sada jeste u teškom stanju, ali je stabilno. Nije priključen na respirator, već prima kiseoničnu terapiju. Njegovo stanje će se aktivno pratiti tokom noći, leakri čine sve da mu pomognu, ali je rano davati bilo kakve prognoze, videćemo kako će se situacija razvijati - navodi izvor iz KBC Dragiša Mišović za Telegraf.rs.

Predrag Živković Tozovac ima 85 godina. Pre dve godine je zbog operacije karotide ostao bez svog raskošnog glasa, a početkom ove godine je objavio da se oženio dugogodišnjom partnerkom Emilijom Mimom, i to 40 godina nakon zajedničkog života.

Video: Legendarni Tozovac o Novaku: Uspeo je zahvaljujući i svojim roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    6. mart 2021 | 11:05

    Pa ovo nema smisla. Barem malo poštovanja. Zar treba i kompletnu krvnu sliku da nam pokažu. Uvek je bio džentlmen, pa da ga ispoštujemo sada. Mislim da nije u redu, da tako iznose lične podatke.

  • .

    6. mart 2021 | 11:45

    Smekeru,uz tebe smo...!

  • sanja

    6. mart 2021 | 18:36

    Strasno kako se ne postuje privatnost... medicinska dokumentacija je tajna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA