≫ 

Supruga otkrila u kakvom je stanju Tozovac: "Stabilan je, krvna slika se popravlja, dobro zvuči"

Nema temeparaturu. Hteo bi da ide kući kaže da ne može da dočeka da izađe, ali ne može za sada - izjavila je Emilija

  • 1
Predrag Živković Tozovac Predrag Živković Tozovac, Foto: ATA images

Pevač Predrag Živković Tozovac bori se sa korona virusom. Trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a njegova supruga Emilija, zvana Mima, otkrila je kakvo je trenutno zdravstveno stanje pevača domaće muzike.

- Malopre sam se čula sa njim. Prima odgovarajaću terapiju. Dobro zvuči i priča lepo. Rekla sam da mu isključi telefon. Stabilan je. Krvna slika mu je bolje i to je dobar pokazatelj za oporavak. Nema temeparaturu. Hteo bi da ide kući kaže da ne može da dočeka da izađe, ali ne može za sada - izjavila je za „Blic“ Emilija i dodala da ju je juče pogodila informacija da je njena majka preminula od posledica korona virusa:

- Žena je imala pejsmejker, umrla je od srca. Imala 93. godine. Pejsmejker je nosila deset godina. Nema veze sa koronom - kratko je dodala supruga pevača.

Tozovac se juče oglasio iz bolnice i poručio da se ne predaje, te da će sigurno pobediti koronu.

Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema - rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu - rekao je Tozovac za Alo.rs i istakao da se nada da će skoro izaći iz bolnice.

Podsetimo, Tozovac je primljen u bolinicu zbog korone i upale pluća. Čuveni pevač prethodno je primio dve doze vakcine, vakcinu i revakcinu. Tozovac je revakcinisan pre sedam dana.

Video: Tozovac dobitnik zlatnog mikrofona RTS-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    7. mart 2021 | 13:16

    Dovoljno je da budeš bogat i da dobiješ najbolju negu...i preživiš...🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA