≫ 

Strasan poljubac Goce i Raše "pao" u drugi plan, svi komentarišu njene ruke: "Šta ti je sa prstima?"

Pevačicina ruka čudno izgleda, konstatovali su mnogi pratioci

  • 8
Radomir Raša Novaković, Goca Tržan Foto: Instagram/gocatrzan

Pevačica Goca Tržan objavila je fotografiju sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem i poslala snažnu poruku, ali svi komentarišu njenu ruku koja zaista izgleda neobično.

Goca i Raša se strasno ljube u kolima, a pevačica je poručila da je ljubav pokretač svega, međutim, svima je za oko zapala pevačicina ruka, kao i prsti koji deluju veoma čudno.

- Kada imas ljubav, imas svu pokretačku snagu ovog Sveta - napisala je Goca uz objavu, međutim pažnju njenih pratilaca na Instagramu privukla je njena ruka koja je zasenila romantičan momenat pevačice i njenog supruga.

"Ali, prstići u prvom planu", "Goco, prelep ste par, u pravu si", "Šta je sa prstima? Nije valjda da su tako debeli?", "Ruka, plus neobični nokti", pisali su u komentarima.

Podsetimo, pevačica je otvoreno govorila o krizi nakon sedam godina braka i kako su ona i Raša to uspeli da prevaziđu, pa je Goca tom prilikom rekla i nešto što bi svaki par trebalo da čuje, ali i da usvoji.

- S mužem naravno, sve prvo jutarnje radim sa njim. Nije mi dosadilo ni posle 10 godina. Posle sedam godina smo imali malu krizu, ali bilo je glupo da smo to razbucali zbog male svađe, previše se volimo, postali smo kao prst i nokat - rekla je Goca jednom prilikom.

Kako izgleda pevačicina ruka na fotografiji koju svi komentarišu, kao i komengtare, pogledajte u glaeriji iznad, a kako izgleda, do takve vizuaelizacije došlo je zbog kamere koja je bila tik ispred pevačicine ruke.

Video: Urnebesno: Ovako izgleda makeup taturijal muža Goce Tržan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA