≫ 

Slađa Alegro: "Ako ćerka bude želela da bude automehaničar, kupićemo joj prve ključeve"

Pevačica je istakla da će svoju mezimicu podržati u odabiru svoje profesije

  • 1
Slađa Alegro, Zvezde Granda Slađa Alegro, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Slađa Alegro otvoreno je govorila o ćerki Mili, te je istakla kako će biti uz nju uvek, a što se njenog izbora karijere tiče, podržaće je ukoliko pokaže talenat za zanimanje kojim želi da se bavi. 

Naime, pevačica je otkrila i da je njena ćerka sluhista, kao i da postoji mogućnost da postane pevačica na majku.

- Sinoć je imala svoj performans, ona stalno nešto peva, zanimljivo joj je to i nema sumnje da će se baviti nekom umetnošću - rekla je pevačica za Grand online, pa dodala kako će naslednicu podržati ukoliko odlući da se bavi pevanjem, ali i ako njen put bude potpuno drugačiji:

- Ako bude želela da bude automehaničar kupićemo joj prve ključeve samo da to što radi radi iz ljubavi i da bude talentovana, jer bez talenta je ne mogu podržati.

Slađa je istakla i da postoje određene stvari u životu za koje misli da nikada nije kasno.

- Kada se udate sledeće pitanje je kada će deca, ako ste trudni onda jel se udaješ i tako u krug. Nikada nije kasno za bilo šta ako osetite potrebu za tim. Neko bi možda rekao da sam ja kasno dobila moju curicu ili da ću se kasno odvažiti na neki sledeći korak, ali ako bih ja razmišljala oko toga koliko ona godina sada ima, koliko ću ja imati kada ona bude imala toliko, to su neke teme koje čoveka okupiraju i prave konfuziju - rekla je ona i dodala:

- Ja ne želim tako da razmišljam, ja sam srećna, ali za mnoge stvari, za ljubav, za brak, za drugu šansu nikad nije kasno - iskrena je bila pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stomatolog

    8. mart 2021 | 21:43

    Bravo, veoma je bitna podrska roditelja, da nisam imao tu podrsku xy puta bih odustao od svog decackog sna - da postanem doktor.👏🏽

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA