≫ 

Supruga Sanje Ilića: "Hvala ti za ljubav, za sve što sam naučila o sebi. Neka su anđeli sa tobom..."

Sanja i Tatjana venčali su se 1. oktobra 2016. godine

  • 0
Tatjana Karajanov i Sanja Ilić Foto: ATA Images

Nakon smrti muzičara i frontmena grupe "Balkanika", Aleksandra Sanje Ilića, njegova supruga Tatjana Karajanov potresnom porukom oprostila se od njega.

Naime, Tatjana je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa Sanjom i u opisu objave mu se zahvalila za njegovu ljubav koju je imala, kao i za zajedničke trenutke koji su u njenom srcu.

- Dragi Sanjice, hvala ti za ljubav, za sve što sam naučila od tebe, za sve što sam naučila o sebi, za sve divne trenutke koji će uvek imati mesto u mome srcu. Neka su anđeli sa tobom - napisala je Sanjina supruga ispod objave.

Ilić je pre deset godina nakon 30 godina braka ostao bez supruge, čuvene dive stare Jugoslavije, flumice Zlate Petković, koja je preminula od moždanog udara u 51. godini. Iako je mislio da  ikada više neće naći ljubav, život ga je demantovao, te se Tatjanom oženio 1. oktobra 2016. godine.

On je jednom prilikom otkrio kako je upoznao Tatjanu i kako je znao da je ona "prava".

Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu. Bavi se i muzikoterapijom, peva i komponuje, i sa duetom "Hilia" drži koncerte meditativne muzike. Njen glas će se uskoro čuti u dopunjenom izdanju "Team Songa" za "Air Srbiju" - rekao je tada muzičar.

Podsetimo, Sanja Ilić preminuo je u nedelju, 7. marta, u Zemunskoj bolnici od posledicsa korona virusa, a na večni počinak biće ispraćen u nedelju u 12:30 časova, 12. marta, na Novom groblju u Beogradu.

Aleksandar Sanja Ilić bio je srpski arhitekta, kompozitor i muzičar. Rođen je 27. marta 1951. godine u Beogradu.

Godine 1998. Aleksandar je osnovao grupu "Balkanika" čija je muzika spoj tradicionalnog i modernog. Sanja se okrenuo muzičkim korenima Vizantije i otkrio je stare note i instrumente koji su zaboravljeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA