Luna "grmi" i u 7. mesecu trudnoće: Gornji deo bikinija jedva je prekrio sve što treba

Đoganijeva je sve oduševila zanosnom figurom

  • 92
Luna Đogani Foto: Instagram/luna_djogani

Bivša rijaliti učesnica i pobednica Zadruge 2, Luna Đogani uživa u Dubaiju sa svojim vernikom Markom Miljkovićem, a novim fotografijama pokazala je da blista u drugom stanju.

Luna je pozirala na plaži u plavom bikiniju, a čini se da buduća mama uživa u trudnoći, što se vidi po njenom izgledu, ali je svima jedan detalj posebno zapao za oko.

Naime, Đoganijeva je u drugom stanju dobila koji kilogram više, što je normalno, a i njeno poprsje i nakon operacije grudi se znatno uvečalo tako da je bikini jedva pokrio ono što treba.

Luna definitivno i u sedmom mesecu trudnoće grmi kao izgleda, a gornji deo bikinija samo što ne punke na njoj, pa joj grudi vire sa svih strana.

"Luna, odlično izgledaš", "Prelepa si i prezgodna", "Luna blista u trudnoći pored Marka", "Predivna si, grudi su ti ogromne", "Grudi samo što ne ispadnu", neki su od komentara.

Kako Luna izgleda u sedmom mesecu trudnoće, u bikiniju, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Luna pokazala kako joj počinje jutro: Snimila stomak, a Markov potez raznežio je sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    9. mart 2021 | 20:27

    Mogla je da kupi bar 1 kupaci u svojoj velicini, pa da ga pere i nosi. Ovako ima 10, ali svaki kao da je uzela od mladje sestre. Sramota da bake i deke sto je prate gledaju to.

  • Akde

    9. mart 2021 | 20:20

    Boze daj ovoj malo pameti.

  • Maki

    9. mart 2021 | 22:10

    Nerazumem toliko pridavanje paznje, trudna, neka je ziva i zdrava.Kad pomislim na zadrugu i one scene majke i cerke, nista pohvalno, sad izigravaju svetice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA