≫ 

Tanja lila suze u emisiji dok je pričala o deci: Naša kućna prijateljica je falsifikovala moj potpis

- Dušan je pobegao u Australiju, ja svoju decu nikada ne bih pustila - istakla je Tanja

  • 6
Tanja Savić Tanja Savić, Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić već skoro godinu dana nije videla svoje sinove, a kada se prisetila svega toga u emisiji uživo nije mogla da zaustavi suze.

Naime, gostujući kod Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji "Amidži šou", na pitanje da li se čuje sa decom i koliko ih dugo nije videla, pevačica je veoma emotivno reagovala.

- Nisam ih videla skoro godinu dana. Ja imam sudjenje 12. sada i ja se nadam to ce biti sve u moju korist. Jaka sam ja. Ovo je samo trenutno mislim da su hormoni   emotivna sam ovih dana, ali sam okej jer decu nosim u dusi i oni su stalno sa mnom - pričala je Tanja dok je suze brisala rukom.

Ona je objasnila da jedno vreme nije imala nikakav kontakt sa njima, ali je konačno uspela da sudskim putem dobije pravo na pozive.

- Super reaguju sada kada me uju,  bilo je momenata kada mladji sin kada nije želeo da priča sa mnom, ali sada pricamo. Stariji sin me stalno zove. Oni imaju sada sudski nalog da me u 9 sati pozovu. Nisam imala tu mogućnost da se čujem toliko redovno, ali je sada sud dao nalog da deca moraju da mi se jave - rekla je ona i dodala:

- Ja za pravdu ću sve da uradim i mislim da da ce pravda da pobedi.

Na pitanje kako se desilo da njen suprug Dušan Jovančević odvede decu, Tanja je ispričala detajno kako je decu na prevaru odveo.

- Pobegao je. Ja ih nikada ne bih pustila, Moja dva dečaka i najveće bogatstvo ne bih ih pustila. On je to meni uradio iza leđa, verovatno zbog nekog straha od korone. On samo gleda kako ce njemu biti, ne svima nama. Očigledno je gledao samo sebe da zaštiti i brže bolje je pobegao. Imao je devojku koja je naš kućni prijatelj koja je u moje ime potpisala papire jer imamo sličan rukopis, ja sam odmah prepoznala - otkrila je Savićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koliko

    10. mart 2021 | 07:13

    ja vidim kod vas je pitanje ko je gori roditelj,....oboje ste " cvecke "

  • ZAZ

    10. mart 2021 | 06:47

    Ides po emisijama i kukas.Sve mi je malo cudno,svi su protiv tebe a ti sjajna i bajna.Ne zasluzuje ni jedna majka ovo pa ni ti,ali sumnjam da ste bili dobri roditelji pored svega sto si iznela u javnost.

  • Nenad

    10. mart 2021 | 01:10

    Evo ove opet sa svojom patetikom..sto malo ne pricas kako neki dan drzis koncert bez postovanja pravila o okupljanju i distanci. Ti ionako trcis za parama pa iskreno mislim da je deci bolje da budu sa ocem jer ce ga bar vidjati vise nego tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA