≫ 

Đanijeva žena "popila" kaznu zbog vožnje neregistrovanih kola: "Pa šta, jednostavno sam zaboravila!"

"Ja se iznenadila, sve uljudno s njima, napisali prekršajnu, platila kaznu 2.500 hiljade i oterala kola na tehnički", objasnila je Slađa za Telegraf.rs

  • 30
Radiša Trajković Đani i supruga Slađana Slađana Trajković, Foto: Nikola Tomić

Slađanu Trajković, suprugu folk zvezde Radiše Trajkovića Đanija, danas je zaustavila policija oko 12:30, dok je vozila automobil Smart, saznaje Telegraf JETSET.

Utvrđeno je da je rok važenja registracione nalepnice istekao, zbog čega je vozilo isključeno iz saobraćaja, a vozaču je uručen prekršajni nalog.

Kontaktirali smo Slađu, kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, a ona je potvrdila da je vozila neregistrovan automobil.

Kako je Slađa za Telegraf navela, nije bila svesna da čini prekršaj, jer je zaboravila da registruje automobil.

- Pa šta ako me je zaustavila policija, zar meni ne može da se desi da zaboravim da registrujem auto? Jednostavno sam zaboravila, nisam imala pojma. Vozila sam psa kod veterinara, policija me zaustavila i kažu: "Gospođo, istekla vam je registracija". Ja se iznenadila, sve uljudno s njima, napisali prekršajnu, platila kaznu 2.500 hiljade i oterala kola na tehnički - ispričala je Slađa.

Osvrnula se i na medijske naslove koji su se već pojavili, te poručila da nema razloga za pravljenjem skandala.

- Ne znam zbog čega pojedini mediji prave famu... Uostalom, nije prošlo ni dva meseca, ni pet meseci, nego samo nedelju dana otkako mi je istekla registracija. Sad sam to rešila i gotovo - zaključila je Trajkovićeva za Telegraf JETSET.

Video: Đani se obukao kao šeik, pa na terasi u Dubaiju otpevao hit Šabana Šaulića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA