Ivan Ivanović se "topi" od pogleda na ćerkicu, poručili mu: "Ista je tata, kao indigom preslikana"

Voditelj pored Lole ima i ćerku Stašu, koju je dobio iz prethodnog braka

  • 5
Ivan Ivanović Printskrin: Youtube/Veče Sa Ivanom Ivanovićem

Voditelj Ivan Ivanović (45) i njegova izbaranica Anja Petrović (33), 5. marta, dobili su ćerku, a sada je voditelj objavio prvu fotografiju naslednice iz porodičnog doma, kojom je raznežio sve.

Ivan je fotografiju ćerkice Lole objavio na svom Instagram profilu, a kako izgleda, voditelj se "topi" od ljubavi, dok gleda svoju naslednicu, što je i podelio sa svojim prtaiocima.

- Gotvo sam. Pu pu pu... - napisao je voditelj ispod dotografije svoje ćerkice Lole i dodao emotikon srca, kao i onaj koji simbolizuje ljubav.

Ivanović je fotografijom ćerkice raznežio svoje proatioce, a oni su pisali da devojčica liči na tatu: "Koliko liči na tebe, kao indigom preslikana", "Tatino dete", "Divna je, liči na tatu", "Ista tata", "Preslatka je"...

Podsetimo, Ivan i Anja u vezi su od 2016. godine, a Lola je njihovo prvo zajendičko dete, dok voditelj iz prvog braka ima ćerku Stašu sa kojom je izuzetno blizak, a kako je isticao u intervjuima, zajedno su proputovali svet i jedno drugom su najbolje društvo.

Voditelj je jednom prilikom naglasio da se divi svojoj devojci, jer kako je rekao, nimalo nije lako biti sa njim.

Užasno je teško biti sa mnom! Divim se svojoj devojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju istoriju, iza sebe imam brak, ćerku… Sve to i te kako utiče na vezu - rekao je voditelj ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA