≫ 

Milica Todorović u toplesu! Nikad nije bila provokativnija, a poza je potpuno ludilo

Kako vam se dopada nikad provokativnija Milica?

  • 6
AmiG Show Foto: ATA images

Popularna pevačica Milica Todorović fotografijom u toplesu zapalila je drštvene mreže i provokativnim kadrovima obradovala je mnoge pripadnike jačeg pola.

Iako nismo navikli na ovakva njena izdanja, stvarno je šteta što Milica ranije nije pozirala u toplesu, baš kao sada. Ona na sebi ima samo šorts, a grudi je prekrila rukama.

- Radili smo nešto drugačije... Oduševljena ovim slikama - napisala je pevačica, a sudeći po komentarima, oduševljenje je obostrano, pa njeni pratioci nisu krili koliko im se dopada ovakvo njeno izdanje.

Pevačica je nedavno drastično smršala, a na fotografijama svi su uočili da je Milica svoju figuru dovela do savršenstva, te da je provokativnom fotografijom pokazala svoje telo u punom sjaju.

"Goriš", "Prezgodna si", "Savršeno izgledaš", Može li kaver: "Podigni ruke u vazduh!", "Opasno dobra fotografija", "Ludilo koliko dobro izgledaš", neki su od komentara ispod objave.

Kako izgleda Milica u toplesu pogledajte na fotografiji u nastavku teksta, a još neka pevačicina provokativna izdanja, možete videti u galeriji iznad.

Video: Urnebesno! Milica Todorović sa drugarom skinula Kristijanovo oživljavanje Miljane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA