≫ 

Edita u bikiniju, ne na plaži, već ispred ogledala - što da ne kada joj je telo fantastično!

Pevačica je oduševila izgldedom i pozama ispred ogledala

  • 5
Edita Aradinović Foto: Instagram/editaaradinovic

Popularna pevačica Edita Aradinović provokativnim fotografijama u bikiniju, ali ne na plaži, več ispred ogledala, oduševila je sve svojim besprekornim izgledom.

Edita je na svom Instagram profilu podelila niz fotografija na kojima pozira u crnom bikiniju, ispred ogledala, a na sebi ima i tigrasti ogrtač. Ona se fotogrfaisala u nekoliko poza, a definitivno je najbezobraznija ona na kojoj čuči.

- Smopouzadanje? Kuc, kuc... Gde si? - napisala je Edit u opisu provokativnih fotografija, a kako izgleda, njoj uopšte ne nedostaje samopouzdanja, a i kako bi kad tako dobro izgleda.

"Zgodna i prelepa Edita", "Izgledaš top", "Treninzi, ali genetika je genetika", "Majko moja kako dobro izgledaš", "Da li bi se udala za mene?","savršena si", neki su od komentara ispod objave.

Podsetimo, pevačica u poslednje vreme vrlo disciplinovano trenira i da nedavno je poručila da je "do leta, raketa", međutim, na osnovu fotografija možemo zaključiti da je Edita već prava bomba. Inače, pevačica je smršala smao dva kilograma, ali je zahvaljujući treningu njen stomak potpuno drugačiji.

Naine, Edita je u novembru i decembru imala 54 kilograma i 18 procenata masti, a u februaru 52 kilograma i 14 posto masti. Njene nove fotografije u bikiniju, ali i još neka pevačicina provokatvna izdanja pogledajte u galeriji u nastavku testa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kao

    10. mart 2021 | 23:00

    Glista

  • dg

    10. mart 2021 | 23:04

    Dosta liči na Lunu što uopšte nije dobra stvar.

  • cuta

    11. mart 2021 | 18:43

    a puna sebe, slusali smo je u salonu gde se fenira, zalosno. Ne razumem kako mozes da budes pun sebe - moras imati jako dobro obrazlozenje za svoje ponasanje , a pevaljka ga nema. Zna se sta su vrednosti ljudi bre vide se na kilometar. A ne ove krpe jeftine neobrazovane neotesane “batice”. Dama je dama i kad se vidi kad neka riba kida

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA