"Kako možete da nastupate dok lekari ne leče kancer, već su u kovid bolnicama?"

Pevačica je pobesnela zbog koncerta "Crvene jabuke", pa je poslala oštru poruku

  • 25
Katarina Živković, Crvena jabuka Foto: ATA Images

Grupa Crvena jabuka održala je dva koncerta u Kombank dvorani u Beogradu (8. i 9. marta), u jeku pandemije, dok nam ponovo preti zatvaranje zbog pogoršane epidemiološke situacije, kako navodi Krizni štab. 

Zbog mogućnosti da pevaju pred publikom, zbog koncerta "Crvene jabuke" pobesneli su mnogi pevači, koji skoro godinu dana ne rade zbog pandemije korona virusa, koja nije sprečila popularnu grupu da nastupa pred nekoliko stotiina ljudi.

Pevačica Katarina Živković, sudeći po njenim objavama neprijatno je iznenađena postupkom "Crvene jabnuk", pa se oglasila putem Instagrama i uputila svima žestoku poruku koju prenosimo u celosti.

- Za vikend zatvaramo restorane, držimo distancu, plaćamo poreze kao da radimo puno radno vreme i sedimo kod kuće. Nisu dozvoljena nikakva okupljanja, slave, svadbe, proslave, utakmice, ali zato Kombank dvorana može. Zašto Crvena jabuka može? Gde je ovde komunalna sa kamerama da snimi ovu sramotu.... - napisala je pevačica i dodala:

- Zašro se ovaj događaj nije satanizovao isto kao i razne ilegalne žurke i nastupi naših pevača koji su prekinuti i zbog kojih su mnoge javne ličnosti bile izložene linču i novčano kažnjene kao i organizatori istih. Po čemu je ovo okupljenje drugačije od ostalih? U klubovima se zbog glasne muzike upadalo kao da je unutra terorista, a za ovaj konecrt, koji se četiri meseca najavljuje, se "nije znalo". Ma važi!

- Godinu dana mi pevači koji smo savesni i koji poštujemo mere Kriznog štaba sedimo, ne nastupamo, ne zarađujemo i ne radimo ništa što bi moglo da dovede do pogoršanja situacije u kojoj se nalazimo dok su nam troškovi isti kao i kada smo nastuapali, i dalje pomažemo porodicama, i dalje imamo životne probleme i troškove kao i kada smo zarađivali samo što nam je sada prihod nula - napisala je Kaća.

- Pa, kako možete uopšte da najavljujete nastupe  i koncerte dok su nam doktori umesto da budu na njihovim matičnim odeljenjima i leče kancer, oni su u kovid bolnicama, zdravstveni radnici u skafanderima i u prvim borbenim redovima, boreći se da pomognu zaraženima? - poručila je pevačica i dodala:

- Kako vas nije sramota i ko vam to zapravo dopušta i da smo onda mi koji ništa ne radimo, zapravo budale? Ne možemo da radimo, ne možemo da putujemo, troškovi i porez su isti kao i pre epidemije, iz apoteke su me danas izbacili jer je već unutra bio jedan kupac, pa sam morala da saćekam na minusu, na snegu dok se po koncertima skuplja hiljade ljudi.

- Pa ko je ovde lud, a ko normalan? Oni koji su već ludi mislim da lakše podnose ovo, normalni su na dobrom putu da polude, a ono što čeka i jedne i druge jeste to da će nam najveći problem pored korone biti to što ćemo biti gladni. Ludi i gladni! - zaključila je Kaća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    11. mart 2021 | 00:00

    Ovde moram da se Složim sa Katarinom, na nastup Slobe Radanovića su upali sa 20 novinskih ekipa, 30 policijskih vozila i 200 policajaca iz Interventne kad je bilo 500 zaraženih dnevno, a na Jabuku puštaju dve večeri zaredom kad ima 5.000 zaraženih dnevno i nikom ništa.

  • Marijs

    10. mart 2021 | 23:51

    Koja sramota i to kome dozvolili da peva. Sto nisu u svojoj drzavi pravili koncerte. Fuj gadi mi se sve ovo a nase ljude terorisete i zatvarate. Sto su to oni bolji od nasih pevaca koji ko misevi pevaju i kriju se . De je struka i kon

  • Bravo

    10. mart 2021 | 23:42

    Ko god da si (mislim na pevacicu) BRAVO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA