Oglasila se i bivša: Ša prevario ženu sa Tarom, a već je bio na ivici razvoda zbog Dragane Mitar

- Vuk dlaku menja, ali ćud ne - istakla je Mitrova

  • 1
Dragana Mitar, Tara Simov, Nenad Aleksić Ša Dragana Mitar, Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Foto: Nikola Tomić, Printksirn: Youtube/Zadruga Official

Učesnik "Zadruge 4" Nenad Aleksić Ša u centru skandala je otkako je prevario suprugu Ivanu Aleksić sa rijaliti-učesnicom Tarom Simov. Iako je njegov potez izazvao lavinu reakcija, mnogi su zaboravili da je Ša u drugoj sezoni pomenutog rijalitija zamalo imao isti scenario.

Naime, Ša je tokom "Zadruge 2" bio veoma blizak sa Draganom Mitar, te je bio na ivici razvoda zbog odnosa sa zadrugarkom. Ipak, Dragana i Ša prekinuli su bliskost kada je reper shvatio da je u problemu, što nije bio slučaj u "Zadruzi 4" sa Tarom Simov.

Povodom odnosa Tare i Ša oglasila se bivša zadrugarka Dragana, koja je i sama priznala da joj je on u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" izjavio ljubav.

- Samo bih rekla da sve ono što sam pričala u rijalitiju, a to je da umem da procenim ljude, na kraju ispostavilo tačnim. Vuk dlaku menja, ali ćud ne - istakla je ona, pa dodala:

- Iskreno, očekivala sam ovo, a što se tiče žene stvarno ne znam, možda su potrebne godine da prođu da bi nekog upoznao, možda je tek sad shvatila s kim je bila sve ovo vreme - dodala je ona za srbijadanas.rs.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša i Tara Simov mesecima unazad bili su veoma bliski, a kada je je reper saznao da ga je supruga Ivana ostavila, ozvaničio je vezu sa cimerkom već sledeće večeri. 

Njih dvoje se od tog trenutka ne razdvajaju, te ih kamere često uhvate kako razmenjuju nežnosti.

Video: Zaboravio na suprugu: Ša i Tara ozvaničili vezu poljupcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA