Gazda Paja isprozivao Dženana, tviteraši u čudu ispratili niz objava: "Kakvo vreme da budeš živ"

Lončarević je, nakon skandala koji su izazvali koncerti grupe Crvena jabuka, objavio da su njegova dva planirana koncerta otkazana

  • 3
Gazda Paja, Dženan Lončarević Gazda Paja, Dženan Lončarević, Foto: ATA images

Reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, javno je ismejao pevača Dženana Lončarevića, koji je zakazao dva koncerta u Kombank dvorani, i to u jeku pandemije korona virusa, kada je svaki dan u prestonici sve veći broj zaraženih osoba.

Paji je očito zasmetalo što je Dženan želeo da održi koncerte u toku pandemije, te je najpre podelio sa svojim pratiocima privatnu poruku iz svog inboksa, gde mu je izvesna devojka poslala fotografiju sa kartama za Lončarevićev koncert.

Kako ona očigledno nema pratioca za koncert, pozvala je repera da joj se pridruži, međutim, njemu se ova ideja uopšte nije svidela.

- Ljudi mi šalju jaja, aj sa nama - napisao je Paja, uz emotikon čoveka koji se udara šakom o glavu zbog sramote.

Paja tu nije stao, pa je uskoro postavio i svoju sliku, na kojoj unezvereno i sa sažaljenjem gleda ka nekome.

- Kad me pozovu na Dženanov koncert - glasio je opis.

Na kraju je postavio i skrinšot najave za akustični koncert svog kolege, ali i odgovor na Dženanovu izjavu kojom poziva svoje fanove na nastup.

- Nadam se da ćemo gitarskim žicama i tonovima, raspaliti dobru atmosferu kao nekada - glasi Lončarevićev poziv.

- Hoće neko na Dženana, čujem da će raspaliti dobru atmosferu - završio je ironično Paja.

Pajine objave izazvale su lavinu reakcija na Tviteru, a neke od njih su: "Gazda Paja carina", "Tako je, samo oštro", "Je l' se stvarno prozivaju? Kakvo vreme da budeš živ"...

Podsetimo, grupa Crvena jabuka održala je dva koncerta u Kombank dvorani, uprkos merama koje je Krizni štab odredio u prevenciji korona virusa. Dženan je imao zakazan koncert svega nekoliko dana kasnije, ali kada je izbio skandal zbog nastupa Crvene jabuke, on je fanove obavestio da se koncert ipak odlaže, te da se čekaju bolja vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA