≫ 

Ana Stanić: Ne moraju koncerti, ali morala bi pomoć! Dosadilo mi je da budem nema

Ana je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko storija u kojima je imala potrebu da iskaže svoj stav o problemima sa kojima se trenutno suočavaju sve njene kolege i saradnici

  • 24
Ana Stanić Ana Stanić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Stanić se u poslednje vreme retko pojavljuje u medijima, a ovoga puta je rešila da se oglasi putem društvenih mreža i iskaže svoj stav povodom trenutne situacije sa muzičarima.

Naime, Ana je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko storija u kojima je imala potrebu da iskaže svoj stav o problemima sa kojima se trenutno suočavaju sve njene kolege.

- Nekoga označiš kao najodgovornijeg za zaražavanje, zabraniš mu da radi, a ne sprovedeš meru da pomogneš da taj neko može da preživi sada kada nema posao - započela je pevaičica.

- Meni nešto dosadilo da budem nema. I ponavljam. Nije akcenat na pevačima. Akcenat je na porodicama onih koji žive od koncerata pevaca i bendova. Naravno, muzičke zvezde sa ekstravagantnim životom ne izazivaju sažaljenja kad nemaju posla, samo prezir i kada nisu bogati, samo poznati - napisala je Stanićeva i nastavila:

- Ali rezultata je da smo mi koji lakše dolazimo do medija ostali nemi dok se naši muzičari, tonci, menadžerii, pr menadžeri, roudiji, kablomani, rasvetljivači, fotografi i ostali zaposleni u oeganizaciji i realizaciji koncerata, sa nimalo ekstravagantnim životom, nalaze u bezizlaznoj finansijskoj i životnoj situaciji.

- Korona je ogromno zlo i svi želimo da se zaustavi. Tako da ne moraju koncerti, ali morala bi pomoć - dodala je Ana.

Anu je podržala i Ivana Peters, uz komentar: "Slažem se u potpunosti!".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srpska

    12. mart 2021 | 15:06

    idi u market, pekaru, kladionicu..pa radi A za ove "dusebriznike" sto ce da hejtuju informacija da sam i ja dipl.ekonomista ostao bez posla i radim na gradjevini.

  • Pa

    12. mart 2021 | 14:59

    Promeni posao kao i svi drugi.ne kukaj samo

  • Kristina

    12. mart 2021 | 15:26

    Potrebna mi je radnica u pekari, odmah posao ako hoćes dođi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA