≫ 

Elena Kitić "pokidala" fotkom iz lifta! Gore providne trake, a dole minić koji jedva sve pokriva

"Ipak ima 100 stepeni, a ne 28", "Barbika", "Letnja sezona je otvorena", "Samo ću reći UF", "Sočna", "Goriš", glasili su komentari pratilaca Elene Kitić nakon nove fotografije iz Dominikanske republike

  • 15
Elena Kitić Elena Kitić; Foto: Instagram/elenakitic

Pevačica Elena Kitić, ćerka pevača Mileta Kitića, je objavila novu provokativnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, kojom je izazvala lavinu komentara.

Naime, iako je u žiži interesovanja tek u poslednjih nekoliko godina, Elena je već dobro poznata kao neko ko voli da eksperimentiše sa stilom, pa je tako poslednjom fotografijom svoje pratioce ostavila bez teksta.

Svojom najnovijom fotografijom, mlada pevačica je podigla pravu "buru" među svojim pratiocima, koji su komentarisali njeno izdanje kao "nikad bolje".

Elena je objavila fotografiju iz lifta na kojoj pozira u teksas mini suknji i belom topiću koji joj je pokrio samo grudi, a otkrio je njen savršeno ravan stomak.

Elena je naglasila da je temperatura u Dominikanskoj republici, gde se trenutno nalazi, 28 stepeni Celzijusovih, ali čini se da je temperatura mnogih muškaraca nakon ove fotografije mnogo viša.

Ovom objavom je prikupila skoro 58,000 lajkova, a komentari pratilaca su glasili:

"Ipak ima 100 stepeni, a ne 28", "Barbika", "Letnja sezona je otvorena", "Samo ću reći UF", "Sočna", "Goriš", glasili su komentari, a njene najnovije fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    12. mart 2021 | 12:54

    Što se ova ufurala da je neka polu crnkinja ili neke egzotične rase kad joj je ćaća Mile. Od sminjkanja, do izgleda i dalje sve u tom smijeru tjera.

  • Djole

    12. mart 2021 | 12:49

    Domaćica prava...

  • Mare

    12. mart 2021 | 13:06

    Sta je konkretno pokidala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA