≫ 

Sanja Ilić sahranjen pored prve supruge

Ilić je u 70. godini preminuo od posledica korona virusa

  • 6
Sanja Ilić Sanja Ilić, Foto: Nikola Tomić

Muzičar i osnivač grupe "Balkanika" Sanja Ilić, koji je preminuo u nedelju, 7. marta, sahranjen je danas, u petak 12. marta, na Novom groblju u Beogradu.

Sanja je sahranjen odmah do prve supruge Zlate Petković sa kojom je dobio sina Andreja.

Na večni počinak Ilića su ispratili članovi porodice i najbliži prijatelji, a kako se navodi njegova supruga Tatjana nije bila na ispraćaju, kao ni na komemoraciji održanoj 11. marta.

Članovi porodice, prijatelji i kolege opraštili su se na komemoraciji od velikog umetnika, u Radio televiziji Srbije, medijskoj kući sa kojom je sarađivao tokom svoje karijere, duge gotovo 60 godina.

Sin Andrej, brojne kolege i prijatelji, među kojima su bili i Neda Ukraden, Radoš Bajić, Ivica Dačić i mnogi drugi, bili su neušteni.

- U danima smrti i bola kažemo da Sanje nema i da je otišao prerano. Bio je pesnik mira. Mnoge je nas pretvorilo u princeze  - rekla je Silvana Grujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💘

    12. mart 2021 | 14:42

    POČIVAJ I MIRU PORED TVOJE ZLATE SAUČEŠĆE PORODICI 🌹🌹🌹🥀🥀🥀🌷🌷🌷🌺🌺🌺🏵️🏵️🏵️🌼🌼🌼🌿🌿🌿🌱🌱🌱🧕

  • Zlata

    12. mart 2021 | 18:24

    Uvek prva.

  • daaaaa

    13. mart 2021 | 15:36

    Tako I treba , saucesce pirodici , mnogo mi je zao Sanje i naravno Zlate , bili su bas divan par ! Tuzno i pretuzno , a mogao je jos toliko da stvara 😢😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA