≫ 

Od muža "mečka": Folkerka koja živi u vili koja je pod zaštitom države dobila skupoceni poklon

Branka se pohvalila luksuznim poklonom i putem Instagrama objavila fotografije na kojima pozira pored automobila

  • 2
branka sovrlic Branka Sovrlić, Foto: A. Nalbantjan

Branka Sovrlić podelila je sa svojim Instagram pratiocima fotografiju na kojoj je pozirala ispred svoje vile u Ilidži koja je pod zaštitom države i pohvalila se poklonom koji je dobila od supruga.

Branka od svog supruga, muzičkog producenta Sadika Pašića Paje, često dobija vredne poklone. Tako je bilo i povodom 8. marta kada je pevačica dobila skupoceni džip.

Naime, reč je o skupocenom automobilu marke "Mercedes", a ona se pohvalila luksuznim poklonom i putem Instagrama objavila fotografije na kojima pozira pored automobila.

Brankin suprug posuo je po belim kolima latice od ruža i pozvao je da izađe, a ona je ostala u šoku kada je ugledala ovaj prizor i nije odmah shvatila o čemu se radi, ali se na kraju oduševila.

Pogledajte kako se Branka pohvalila novim vozilom:

Inače Branka je odlučila da svoje haljine koje je kupovala izloži u jednom svom stanu kao revijske modele, a sav novac od prodaje daće u humanitarne svrhe.

- Istina je. Imam oko 500 haljina koje su zaista skupocene i napraviću mini muzej u jednom svom stanu, a sav novac od prodatih ići će u humanitarne svrhe - rekla nam je pevačica i dodala:

- Paja i ja nemamo dece. On mene često obraduje, ali ja volim da kupujem i poklanjam ljudima i da ih usrećujem kada me je Bog uskratio za potomstvo - rekla je Branka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    13. mart 2021 | 07:20

    И!!??? Шта ми то требамо сада да радимо!? Да се одушевимо или.....

  • Mila

    13. mart 2021 | 00:07

    Branka je carica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA