"Ne savetujte pevače da kopaju na njivi da bi preživeli. Kad sve prođe, nek vam peva Bijonse!"

Karleušu su razbesneli komentari na račun problema muzičara

Jelena Karleuša Printskrin/Youtube/Zvezde Granda

Pop zvezda Jelena Karleuša tokom jučerašnjeg dana, 12. marta, uputila je javno podršku svojim kolegama, koji već godinu dana ne rade zbog pandemije korona virusa, ali se zbog "saveta" pojedinaca ponovo oglasila.

Karleuša je javno napisala u kakvoj se situaciji nalaze muzičari koji već godinu dana ne rade zbog pandemije i nemaju prihode, dok ulažu u pesme i imaju svakodnevne troškove. Jelenina objava izazvala je lavinu komentara. Kako su neki pisali Karleuši i savetovai pevače da kopaju na njivi da zarade, što nije prvi put da takav savet daju muzičarima, Jelena je žestoko odgovorila u svom stilu.

- I da, nemojte mi pisati poruke u kojima savetujete pevačima i muzičarima da idu da kopaju na njivi ili da prodaju tašnice i "avione, kamione", da bi preživeli. Žašto se to savetuje samo muzičkoj branši, a ne advokatima, doktorima, sportistima, bankarima, profesorima, glumcima? - počela je Jelena.

- Na osnovu kog zakona oni mogu da rade svoj posao usred korone, a muzičari da idu na njivu? Korona, kažete? Pa korna divlja iako pevači i muzičari ne rade već godinu dana. Divlja iako je milion ljudi vakcinisano! Znači, ubijanje muzičke delatnosti nije zaustavilo koronu - napisala je pevačica.

- Zašto onda svi i dalje rade, a muzičari su označeni kao opasnost? Restorani puni, abolnice pune, kafići puni, škole pune... Sve vrvi i svi rade, samo muzičar  ne, jer kovid... - dodala je Jelena.

- Nisam videla zemlju u kojoj se muzička branša manje poštuje i ceni negi u Srbiji. Od srpskog zakona do srpskog naroda, svi su pokazali svoje pravo lice prema muzičarima za vreme ove muke kada samo muzičari ispaštaju godinu dana - napisala je Karleuša.

- Zato, kada sve ovo prođe, nek vam svira "Mocart na noge i nek vam peva Bijonse... - zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    13. mart 2021 | 14:51

    Da li iko ume dotičnoj nekako da objasni, da ONA NIJE PEVAČICA

  • Кастор

    13. mart 2021 | 14:54

    Та бранша коју ти представљаш је за доживотни локдаун!

  • Banat

    13. mart 2021 | 14:20

    Jos kako cete kopati a ti neznas ni da pevas samo vrstis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA