≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vuk izveo verenicu i ćerku iz porodilišta: "Presrećan sam! Isplakao sam se, biće ona tatin borac"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reper je 10. marta dobio svoje prvo dete, ćerkicu Teonu

  • 3

Popularni reper Vuk Mob izveo je verenicu Oliveru Konatar iz Nardonog fornta, gde je 10. marta na svet donela njihovo prvo dete, ćerkicu Teonu.

Ponosni tata i njegova majka stigli su različitim automobilima oko 11 časova ispred porodilišta, a tomprilikom istakli su da su presrećni. Vuk je u rukama nosio nosiljku za naslednicu koju je tom prilikom prvi put video uživo nakon tri dana, jer to nije bilo moguće zbog pandemije.

- Lupa mi srce! Imam napad panike, srce mi bije 100 na sat! Oni je sad zovu, pa će sići. Ne volim tu pesmu "Vuče, Vuče, bubo lenja", ne poklapa se sa mnom. Već sam se isplakao kući, gledao sam je dan, noć. Ja mislim da više liči na Olju, ali na koga god da liči, samo nek je živa i zdrava. Sve se menja, ja nisam prioritet, Teona i Olja su najbitnije u mom životu, pored roditelja i braća. Sutra u 3 sata izlazi pesma baš za nju, od srca, nije u komercijalne svrhe, samo želim da im posvetim pesmu - rekao je Vuk za Pink.rs.

- Moj brat i ja se nismo treznili 3, 4 dana, u krugu najbližih prijatelja i porodice, neću da rizikujem zbog korone, biće vremena za njen prvi rođendan. Nismo nešto preterano pričali, uglavnom smo u haosu oko kuće, spremamo sve, menjao sam pelene na lutki tako da znam. Vežbao sam. Teonu čeka ceo svet, šta god poželi. Biće tatin borac, neće biti princeza, nećemo je razmaziti, biće ona opasna - dodao je reper.

Oni su izašli iz porodilišta sa osmehom na licu, vidno srećni, nakon čega su se uputili u prodični dom, gde malenu Teonu čeka bajkovita soba.

Podsetimo, Vuk je nedavno u jednoj emisiji rekao da je njegova naslednica, po želji njegove verenice, dobila ime Teona. Inače, Teona je ženski oblik muškog imena Teodor, a izvedeno je od theos (Bog) + doron (dar) u značenju "božiji dar", a po narodnoj tradiciji davalo se detetu koga su roditelji dugo i željno očekivali.

Kako je ponosni tata došao u porodilište po verenicu i ćerku pogledajte u videu na početku teksta, a kako je izgledalo kada  je srećna porodica napustila Narodni front, pogledajte u galeriji u nastvaku:

Video: Stiže mi beba, prvi put ću je poljubiti živo! Drma me trema...: Vuk emotivnim rečima raznežio sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    13. mart 2021 | 13:45

    Cestitke roditeljima ,neka vam je ziva i zdrava cerkica zajedno sa vama .Sve najlepse vam zelim.

  • Sara

    13. mart 2021 | 13:57

    Vuk postao tata...eee bravo nisam ni znala da ima verenicu..izgleda mi kao dobar i osecajan momak..sve najbolje vam zelim❤❤❤

  • Pekat

    13. mart 2021 | 12:46

    Sad pravo u pekaru popaj na picu da se proslavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA