≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu, ali mi Sanjina porodica to nije dozvolila"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanjina bivša supruga nije bila na sahrani i komemoraciji muzičara, a sada je otkrila razlog

  • 24
Tatjana Karajanov i Sanja Ilić Foto: ATA Images

Muzičar i osnivač grupe "Balkanika" Sanja Ilić, koji je preminuo u nedelju, 7. marta, sahranjen je juče, 12. marta, na Novom groblju u Beogradu, a veliku pažnju privuklo je to što na sahrani nije bila njegova bivša žena Tatjana Karajanov.

Sanjina bivša supruga nije bila ni na komemoraciji muzičaru, a njeno ime nije bilo ni na smrtovnici gde se među ožalošćenima nalaze samo Sanjini najbliži.

Tatjana se ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu, a tvrdi da joj Sanjina porodica nije dozvolila da dođe na muzičarevu sahranu.

- Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... - napisala je Tatjana.

- Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu - dodala je Sanjina bivša žena-

- Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi - zaključila je Tatjana.

Video: Love&Live: Sanja Ilić i Balkanika - Princeza (Uživo) (2020)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    13. mart 2021 | 15:21

    Sin ga uslovio da se razvede ako želi da budu u dobrim odnosima zbog imovine koju bi delio sa maćehom posle očeve smrti da je ostao u braku.

  • Naturanje

    13. mart 2021 | 15:44

    Pa šta sada ona hoće. Razvela se, iselila iz stana ali ostali u dobrim odnosima? I treba da je stave na pocmrtnicu? Kakvi su odnosi bili između njih to samo oni znaju pa nije usledio specijalni poziv za sahranu. Andrej ispoštovao i oca i majku. Bravo Andrej!

  • Laura

    13. mart 2021 | 18:01

    Samo oni znaju sta se desilo. To su porodicene I private stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA