Nikolina o stanu u kojem su ona i njena ćerka jedva ostale žive: "Tamo se više ne vraćam"

- Taj stan je bez grejanja i tople vode i tamo je nemoguće živeti - izjavila je voditeljka

  • 3
Nikolina Pišek Nikolina Pišek, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Nikolina Pišek rekla je da sa porodicom ne planira da se vraća u stan u Zagrebu, u kom su pre nešto više od mesec dana ona i njena ćerka Una doživele trovanje.

Naime, Nikolina je otkrila da su ona i ostali članovi njene porodice u procesu kupovine kuće u Zagrebu u kojoj će nastaviti život.

- Izašli smo iz tog stana. Nisam ništa preduzela u vezi sa saniranjem, jer ne nameravam tamo da se vraćam. Taj stan je bez grejanja i tople vode i tamo je nemoguće živeti. U svakom slučaju, tamo se više ne vraćam. Mi upravo menjamo adresu, u procesu smo kupovine kuće u Zagrebu - rekla je voditeljka za "Jutarnji.hr".

Podsetimo, Nikolina i njena ćerka na vreme su pronađene u stanu, a njihovo stanje lekari su detaljno analizirali, pa je tada voditeljka ispričala kroz šta je sve prošla.

- Drago mi je što vas vidim. Ovaj put nije floskula, jako mi je drago što vas vidim! (smeh) Trenutno sam okej, Una isto... Moramo ići na dodatne pretrage. Una je preživela malo manje trovanje od mene, budući da je u pitanju visinska razlika. Ja sam na nekih metar i 70 visine, za razliku od Une koja je niža. Ona je doživela manje trovanje. Ugljen-monoksid je plin koji se zadržava u gornjem delu prostorije. Nas je spasilo što je volumen prostorije dosta velik i stropovi su nam visoki. Imali smo više vremena do nečije reakcije, imali smo veće šanse da budemo spašeni - rekla je Nikolina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    13. mart 2021 | 18:45

    Аман за аман, докле више писања о овој небитној особи ! ? Птеживели су, Богу хвала ... живот иде даље. Објавила, изјавила, открила ...

  • Map

    13. mart 2021 | 18:45

    Sto nisi ostala u Beogradu i takovo nesto ti se nebi dogodilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA