≫ 

JK u ubitačnoj zmijskoj kombinaciji! Snimcima sa zadnjeg sedišta džipa žari i pali Instagramom

Pevaćica je na svom Instagram profilu novom objavom očarala svoje pratioce kada se pojavila u uskoj haljini sa zmijskim printom

  • 43

Pop pevačica Jelena Karleuša ponovo je rešila da ostavi sve bez daha kada je na društvenim mrežama objavila nove fotografije u neverovatnom stajlingu koji je izabrala za fotošutnig. 

Naime, JK je na svom Instagram profilu sa dve nove objave i storijem očarala svoje pratioce kada se pojavila u uskoj haljini sa zmijskim printom.

Osim ovoga, ona je na sebi imala i masku koja je idetnična kao odevni komad u kojem se slikala, a njene noge i savršena guza posebno su došle do izražaja.

Ni sada njeni obožavaoci nisu mogli da ne prokomentarišu ovaj provokativni izgled JK.

- "Ženo koja si ti bomba", "Koga ujede zmija, taj se plaši i crva", "Žena-zmija, majka i kraljica", " Brutalno izgledaš", "Uvek sve pokidaš", "Jelena, ponovo si izdominirala, kraljice" - samo su neki od komentara.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lenka

    13. mart 2021 | 20:46

    Gadi mi se kad je vidim i cujem.Nit' ima srama,nit' obraza.Non-stop nekog komentarise o necemu sto pojma nema.Zvezde granda,zbog nje uopste ne gledam.

  • Nina

    13. mart 2021 | 20:49

    Lepa nije,zgodna nije.....harizmaticna nije.....inteligentna nije.....da peva ne ume.....al' pare Duskove vrte gde burgija ne moze......

  • cmok👄

    13. mart 2021 | 22:29

    Babadevojka🐄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA