≫ 

Goca o Uragankama: "Podsećaju me na mene u njihovim godinama, samo što su malo bolje ribe"

Pervačica nakon osuda na društvenim mrežama da zavidi svojim lađim koleginicama, otkrila šta zaista misli o njima

  • 13
Goca Tržan Hurricane Goca i Uraganke, Foto: ATA images

Članice grupe "Hurricane", koje su ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, gostovale su u emisiji Amidži šou, gde su izvele akustičnu verziju pesme "Loko, loko", a na Internetu su odmah počele masovne reakcije na izraz lica koji je napravila njihova koleginica Goca Tržan.

Naime, snimak na kojem Ksenija, Sanja i Ivana pevaju uživo novi hit, dok Goca sedi pored i gleda ih, iz nekog razloga privukao je veliku pažnju javnosti.

Mnogi su Gocin pogled protumačili kao maliciozan, o čemu govore komentari na društvenim mrežama.

Sve ovo podgrejao je i Tržankin komentar da joj se ne sviđa pesma "Loko, Loko" i da je prošlogodišnja numera bila mnogo bolja.

Goca Tržan je sada bila gost emisije "Premijera vikend specijal" gde je jedna od tema bila i njena reakcija na grupu "Hurricane".

- Nisam ja rekla da to nije dobra pesma i da ne treba da pobedi ili da ne treba da glasaju za nju. Ja sam rekla da mi je prošla bila "top". Prošlogodišnja mi je bila pevljiva i ne znam šta je roblem što mi se nešto ne sviđa - rekla je Goca.

- One su meni preslatke, imaju tu neku energiju i podsećaju me malo na mene u njihovim godinama, samo što su malo bolje ribe - bila je iskrena Tržanova.

(Telegraf.rs)-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    14. mart 2021 | 18:50

    Malo vise bolje ribe

  • Vera

    14. mart 2021 | 18:27

    Smesan komentar... vidi li sebe doticna... ni kad je bila mladja ne bi se mogla poredit sa njima.Devojke su extra zgodne i lepe jos i bolje pevaju!!!!

  • Lol

    14. mart 2021 | 18:01

    Nisu malo vec mnogooooo🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA