≫ 

JK u anđeoskoj kombinaciji, pozadi kao da ima "bombu": Dobila titulu "najbolje guze u Srbiji"

Pevačica je raspametila sve svojim provokativnim izgledom

  • 25
Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) kadrovima na kojima je obučena kao anđeo, u belo, zapalila je svojom bombastičnom guzom koja samo što ne "eksplodira".

Jelena je na svom Intagram profilu objavila niz fotografija kojima je raspalila maštu mnogim pripadnicima jačeg pola u izdanju u kommnogi nisu navikli da je vide.

Karleuša je na sebi imala bele pantalone i belu bluzu, a "pokrivena" je skoro od glave do pete, što je mnogima na prvi pogled bilo čudno, jer su navikli da je viđaju oskudno odevenu.

Međutim, pevačica šta god daobuče, pa i u ovom slučaju kada je sva u belom kao anđeo, ne može da prikrije svoj seksepil i zanose obline, a pobebno bujnu pozadinu, za koju mnogi kažu da nemam konkurenciju u Srbiji.

"Obučena kao anđeo, a izgleda đavolski dobro", "Da li je realno da žena ima ovakvu guzu?", "Prava bomba", "Ovo je najbolja guza u Srbiji!", "Brutalno izgledaš", neki su od komentara.

Podsećamo, Jelena poslednjih dana javnosti skreće pažnju na probleme mnogih muzičara koji inače rade za 50 evra po nastupu, pa zbog pandemije korona virusa već godinu dana nemaju posao i jedva preživljavaju.

Karleušine nove fotografije koje su zapalile društvenre mreže, ali i još neke njene provokativne kadrove, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Karleuša u ubitačnoj zmijskoj kombinaciji! Snimcima sa zadnjeg sedišta džipa žari i pali Instagramom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA