≫ 

Karamela priznao da nije smeo da imitira Miru Marković, pa otkrio: "Sa Draganom je bio problem"

- Mogu da kažem da su mi svi doneli novca, ali najviše Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik, Dara Bubamara, Lepa Brena - istakao je Goran

  • 2
Goran Stojićević Karamela i Dragana Mirković Karamela i Dragana, Foto: ATA images, Nikola Tomić

Voditelj i nekadašnji imitator Goran Stojićević Karamela je devedesetih godina redovno zasmejavao čitavu naciju, a sada je otkrio i koga nije smeo da imitira.

Naime, gostujući u emisiji Premijera vikend speijal otkrio je ispričao je kako je živeo kada je bio popularni imitator, koja mu je ličnost najviše novca donela, ali i sa kojoj osobom sa estrade je imao problem zbog toga.

- Mogu da kažem da su mi svi doneli novca, ali najviše Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik, Dara Bubamara, Lepa Brena... To su sve zvezde koje su bile u to vreme koje sam imitirao. Čak sam i dve turneje radio - rekao je Karamela.

Na pitanje koga nije smeo da imitira, Goran je otvoreno priznao da je bila u pitanju Mira Marković.

- Ja sam uvek imao neku kočnicu kada sam to radio i gledao sam da ne preteram. Nisam smeo Miru Marković, ali sam je super radio. Od pevačica sam smeo da radim dosta njih, ali je bio malo problem sa Draganom  Mirković jer se njoj to tada nije dopalo, ali možda sam malo preterivao što se tiče Dragane - priznao je Karamela.

Video: Karamela o Kseniji Pajčin: Nije se pojavila osoba koja može da je zameni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA