Snežana otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim koji je u 76. dobio blizance s 30 godina mlađom ženom

Iako je postao otac blizanaca u 76. godini Dragoslav Lazić je rekao da ga godine ne brinu i da su svi muškarci u njegovoj porodici dugovečni

  • 3
Snežana Savić, Dragoslav Lazić, Dragana Turkalj Lazić Foto: ATA Images, Facebook/Dragana Turkalj Lazić, Printskrin: Youtube/TVStudioB

Poznata srpska glumica i pevačica Snežana Savić (68)iz braka sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem (84) ima ćerku Anitu (40), a posle nekoliko godina zajedničkog života svako je krenuo svojim putem. 

Lazić je već skoro 20 godina u braku sa glumicom Draganom Turkalj (53), i sa njom je u 76. godini dobio blizance - ćerku Iskru i sina Lazara (8). Popularna glumica sada je otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - rekla je Snežana.

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - rekla je glumica za Blic.

Podsetimo, Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca, a dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se desilo tek pre nekoliko godina.

Iako je postao otac blizanaca u 76. godini Dragoslav Lazić je rekao da ga godine ne brinu i da su svi muškarci u njegovoj porodici dugovečni.

Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za "Hello".

Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - ispričala je Dragana.

Dragoslav Lazić je u kasnijim intervjuima otkrio da je njegova supruga odlična majka, a njihovi blizanci odlično se slažu sa njegovom ostlom decom sinom Zoranom, Katarinom i glumicom Anitom Lazić koju ima iz braka sa Snežanom Savić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    16. mart 2021 | 08:35

    30 godina razlike je previše, nisu mi jasne te žene, tu nešto nije u redu. Deca ispaštaju...

  • Boki

    15. mart 2021 | 22:00

    Bez starca nema udarca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA