≫ 

11 godina bez omiljene i najlepše Ksenije Pajčin: Dragana Mirković zbog nje ima ranu na srcu

Ksenija je bila članica dens grupe "Duck" nakon čega je imala svoju solo karijeru koju su obeležili hitovi: "Mene ne zanima to", "Dečko mi je umoran", "Divan dan" i drugi

  • 6
Ksenija Pajčin Printskrin: TV Pink

Jedna od najlepših srpskih pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život na današnji dan, 16. marta, pre 11 godina, kada je nakon svađe sa dečkom Filipom Kapisodom, u njenom stanu na Voždocu, Filip ubio pevačicu hicem iz pištolja i zatim izvršio samoubistvo.

Ona je važila za jednu od najomiljenijih ličnosti domaće javne scene, a nikada prežaljene koleginice sa tugom što ih je prerano napustila sećaju se mnoge zvezde. Ksenija i Dragana Mirković bile su prijateljice, dva dana pre tragične smrti Ksenija je gostovala na televiziji "DM Sat" i tada je imala nešto važno da joj kaže, ali Dragana nikada nije saznala o čemu je reč.

- To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica, imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu i dan danas. Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: "Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem" - ispričala je ranije Dragana.

- On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno - rekla je Dragana tada.

Voditelj Goran Stojićević Karamela bio je blizak prijatelj sa Ksenijom i gledao ju je kao sestru, a 10 godina unazad obilazi njen grob na svaku godišnjicu njene smrti, ali i rođendan.

- Ksenija je bila moja sestra, na nju sam gledao kao na člana svoje porodice, sećam se svakog trenutka koji smo proveli zajedno. Ona je bila veliki laf, prijatelj, nikad nije pričala o svojim ljubavnim problemima, volela je da pričamo o karijeri, poslu. Voleli smo da izlazimo zajedno, njene rođendane proslavljali smo uvek u najužem krugu, bila je jednostavna i skromna. Nije volela neka pompezna slavlja. Otkad nje nema, prestao sam i da izlazim, jednostavno nisam naišao na osobu koja bi mi odgovarala. Ksenija je bila nešto posebno i svako ko ju je poznavao dobro, znao je to - rekao je Karamela ranije.

- Nekad smo izlazili za njene rođendane, a otkad je nema svake godine tog 3. decembra odem na njen grob, zapalim sveću i isplačem se, volim da odem rano ujutru kad nema nikoga, bude mi nekako lakše. Takvo prijateljstvo mi se nikad nije ponovilo u životu. Danas se ljudi druže iz interesa, sve je postalo nekako lažno. Ni posle toliko godina ne mogu da prebolim što sam izgubio pravog prijatelja, kakvog više u životu nisam stekao... - rekao je on tada.

Ksenija bi i danas bila velika zvezda, sa istom lepotom, harizmom i svojom dobrotom Ja nju nosim u srcu i nosiću je celog života - rekao je jednom prilikom voditelj.

Pevač MC Stojan 2009. godine snimio je duet "Požuri", sa Ksenijom, a nakon što je tragično napustila ovaj svet snimio je pesmu "Ona zna", koju je posvetio nikad prežaljenoj koleginici.

Pokoji reper i nekadašnji član grupe "187", Bane Kovačević bio je u vezi sa Ksenijom, a nakon njene tragične smrti posvetio joj je pesmu "Ja bih pošao za njom".

- U tvome oku video sam prelepi cvet, Gospod ga je ubrao i poneo na drugi svet - deo je emotivne numere u kojoj je na kraju poručio: "Stop nasilju nad ženama".

Ksenija Pajčin se rodila u Beogradu 3. decembra 1977. godine. Bila je članica dens grupe "Duck", a nakon toga je imala svoju solo karijeru. Neki od njenih najvećih hitova su "Mene ne zanima to", "Dečko mi je umoran", "Divan dan" i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    16. mart 2021 | 08:50

    Tragično jeste,nebih dalje komentarisao.Ali ovo što Dragana Mirković lupa to je stvarno bezveze. Da je bilo sa njom tako bliska imala bi njen broj telefona, nebi preko drugoga tražila da je kontaktira.

  • Ivana

    16. mart 2021 | 08:44

    Najlepsa❤

  • Qwerty

    16. mart 2021 | 12:32

    Ova vrti istu priču na svaku godišnjicu Ksenijine smrti. Ženo ako nemaš šta pametno reći, ućuti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA