≫ 

Sestra Ksenije Pajčin izrasla u anđela! Kažu da ima sestrin osmeh, a na ruci nosi urezano njeno ime

Sestra po ocu od legendarne Ksenije i dalje svakodnevno misli o njoj, a to je i istetovirala na sebi

  • 2
Mia Pajčin Ma Pajčin, Foto: Instagram/pajcin_mia

Sestra pokojne pevačice Ksenije Pajčin, Mia Pajčin, izrasla je u prelepu devojku, a da nikada nije zaboravila jednu od najlepših pevačica sa naše scene svih vremena, dokaz je i tetovaža ispod njenog lakta.

Naime, na današnji dan pre 11 godina, kada je Ksenija tragično preminula 16. marta 2010. njena sestra po ocu je na svom Instagram nalogu objavila fotografije na kojima se prisetila detinjstva i trenutaka koje je porovodila sa pokojnom pevačicom.

Na slikama se vidi ono što mnogi misle, da Mia ima "preslikan Ksenijin osmeh", po kojem je ostala upamćena.

Poslednja Mijina objava je video snimak na kojem pokazuje tetovažu koja se nalazi ispod lakta na ruci, a na kojoj je urezano ime njene pokojne sestre.

- Ksenija je tu - napisala je ona u opisu videa.

Sestru Ksenije Pajčin nedavno su pitali na Instagramu kako reaguje kada pokojnu pevačicu pominju u rijalitijima, tačnije u Zadruzi, a poznato je da su je nedavno pominjali Gagi Đogani i Anabela Atijas, tokom jedne od njihovih svađa.

- Da li ti smeta što u negativnom kontekstu pominju našu Kraljicu u Zadruzi? - glasilo je pitanje.

- Rekla sam već u nekom od prethodnih storija da ne pratim rijalitije. Iskrena da budem, ne zanima me ko šta priča o meni i mojoj porodici, niti me pogađa. Uvek će biti zlih i zavidnih ljudi.

- Pravo da ti kažem, ne znam ni o čemu se radi, nisam upućena, jer ne čitam ni tabloide, s obzirom da pišu samo gluposti. Za mene će ona zauvek biti kraljica i neko kome sam se oduvek divila - poručila je Mia.

Podsetimo, jedna od najlepših srpskih pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život na današnji dan, 16. marta, pre 11 godina, kada je nakon svađe sa dečkom Filipom Kapisodom, u njenom stanu na Voždocu, Filip ubio pevačicu hicem iz pištolja i zatim izvršio samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    16. mart 2021 | 13:02

    Djevojka je lijepa, ali bas nikakve veze fizicki izgled nema sa Ksenijom. Ne ocjenjujem.koja je ljepsa, ali Ksenijna ljepota je bila van "sablono" van svih drugih djevojaka ...jednom se radja neko sa tim licem tijelom i tim nečim sta je ona imala. Počivaj u najraskosnijem vrtu koji postoji tamo ...princezo.❣

  • Dak.

    16. mart 2021 | 14:54

    Mnogo lice, ksenija je bila preljepa, a i ova devojka ce biti isto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA