≫ 

Dragoljub Đuričić će biti kremiran 18. marta, njegova porodica poslala važnu poruku

- Porodica Dragoljuba Đuričića se zahvaljuje svima na lepim rečima i podršci i razume želju mnogih da prisustvuju ispraćaju - stoji u objavi Udruženja muzičara džez, pop i rok muzike

  • 0
Dragoljub Đuričić Dragoljub Đuričić, Foto: Medija centar Beograd

Bubnjar Dragoljub Đuričić koji je preminuo juče, 15. marta, u bolnici "Dr Dragiša Mišović" od posledica korona virusa, biće kremiran u četvrtak, 18. marta, na Novom groblju u Beogradu.

Informacije vezane za sahranu čuvenog muzičara od strane njegove porodice objavilo je Udruženje muzičara džez, pop i rok muzike:

- Porodica Dragoljuba Đuričića se zahvaljuje svima na lepim rečima i podršci i razume želju mnogih da prisustvuju ispraćaju. S obzirom da je Dragoljub stradao od korona virusa želeli bismo da svi vi koji ste ga voleli i poštovali budete bezbedni i sačuvate svoje živote, te smatramo da nije vreme za okupljanja. Kremacija će biti u četvrtak u 15.30 na Novom groblju - stoji u saopštenju.

Nema još informacija gde će biti i kada položena urna s peplom.

Đuričić je poznat kao bubnjar bendova Ju grupa, Kerber, Leb i Sol... Sarađivao je sa najvećim zvezdama sa naših prostora poput Zdravka Čolića, Gorana Bregovića, Đorđa Balaševića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA