≫ 

Evo šta je prethodilo diskvalifikaciji takmičarke u Zvezdama Granda

Nakon takmičarkinog nastupa Karleuša je analizirala njeno pevanje

  • 28
Jelena Karleuša, Vanja Knežević Foto: Nikola Tomić, Youtube/Zvezde Granda

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezde Granda" predstavila se takmičarka Vanja Knežević koja je nekoliko dana nakon emitovanja diskfalifikovana, kako tvrdi, na zahtev članice žirija, pop pevačice Jelene Karleuše.

Pre diskvalifikacije, Vanja je na svom Instagaramu ripostovala tuđe neumesne komentare i uvrede na Karleušin račun koje su ljudi pisali nakon emitovane emisije, u kojoj je došlo do "sukoba" Jelene i Vanje.

Vanja je u takmičenju otpevala pesme "Što te nema" i "Bitanga i princeza", a nakon njene izvedbe Jelena je analizira njeno pevanje.

Sa osamnaest godina ti ovu pesmu ne možeš da doživiš - rekla je Jelena, a Vanja joj je odgovorila da nije u pravu. Karleuša je opomenula Vanju da je ne prekida dok govori i nastavila:

- Mnogo si umislila da si vrhunski pevač, a nisi. Druga pesma, dikcija je nula to se tako ne peva. Prva pesma je bila bez emocije koju treba da imaš. Silovanje, preterivanje, ubacivanje preteranih ukrasa i nekih dodataka koje su napravile usiljenu atmosferu.

- Izgledaš kao tetka sa 18 godina sve je pogrešno bilo, ali čula sam da imaš potencijal. Još jednom budeš li me prekinula i budem li na tvojim ustima pročitala nekulturno komentarisanje žirija i umišljenost da si bogom dana pevačica od mene više glas dobiti nećeš, a neće te zaštiti ni tvoj mentor Marija - rekla joj je Jelena.

Nakon komentara JK usledili su komentari, a neke uredljive sadržaje pomenuta takmičarka je podelila na svom profilu i uredno im je zahvaljujući.

- Koliko je ova Karleuša odvratna i primitivna kada na ovaj način komentariše - jedna korisnica je napisala.

- Kakva si ti bila kao zombi pre 10 godina, retardu. Fuj! Jelena je u menopauzi, baba, pa hoće da bude poput tebe - ispisala je razjarena korisnica Instagrama koji je Vanja podelila.

Takmičarkin postupak osudio je i PR-a  popularne pop pevalice, Zoran Birtašević, koji je morao da reaguje i obrati se produkciji "Zvezda Granda".

- Dragi kandidati "Zvezda Granda" nemojte ovo da dozvolite sebi da radite ovo. Ova devojka, Vanja Knežević, mora da bude diskvalifikovana - istakao je on, pa podelio još jednu objavu gde se takmičarka zahvaljuje ljudima koji vređaju JK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA