≫ 

Goci bend napravio haos u studiju! "Nije Palma osušena grana, ima Palma Đanija jarana..."

"Ludilo od emisije, gosti pun pogodak", jedan je od komentara

  • 10
Goci bend Printskrin: Youtube/AmiG Show

Goci bend izveo je nekoliko svojih numera u emisiji "Amidži šou", a u jendom trenutku "na uvce" su političaru Draganu Marinkoviću Palmi otpevali pesmu koju su tada smislili o njemu.

Pored Goci benda i Palme, gosti u studiju bili su i pevač Radiša Trajović Đani, kao i pevačice Katarina Grijić i Ivana Bojanović, a kada su momci iz Goci benda nastupili doveli su atmosferu do usijanja.

Oni su otpevali nekoliko svojih pesma, ali su izveli i urnebesnu numeru koju su osmislilil za prisutne goste i voditelja Ognjena Amidžića. Deo pesme o Palmi otpevali su upravo Marinkoviću "na uvce".

- Nije Palma osušena grada, Palma ima Đanija jarana... - stih je koji je Goci bend otpevao u esmiji u živo i zapalio studio kao i gledaoce kraj malih ekrana.

"Ovo je atmosfera, bravo Goci!", "Ludilo od emisije, gosti pun pogodak", "Kakve legende", "Goci, kralju!", "Naravili su šou, kakva emisija", neki su od komentara.

Kako je izgledao nastup Goci benda, pogledajte u galeriji iznad, kao i u videu u nastvku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA