• 14

Išla je u školu punu dece bogataša, dok je živela sa mamom u 25 kvadrata: "Život mi nije bio lep..."

, Telegraf

- Mnogo stvari mi je nedostajalo, a sad kad imam svoju porodicu, pokušavam da nadomestim sve što mi je nedostajalo - istakla je Vesna

  • 14
Vesna Đogani

Vesna Đogani, Foto: Telegraf.rs

Pevačica i denserka Vesna Đogani danas ni u čemu ne oskudeva, što nije bio slučaj u vreme kada je bila dete.

Naime, ona je u emisiji Netkulturno ispričala i drugu stranu svog života i svoje ličnosti, te se prisetila se teškog detinjstva, ali i skromnog početka na sceni.

Odrasla je sa samohranom majkom, dete je rastavljenih roditelja, otac nije plaćao alimentaciju, a majka je zbog nemaštine bila primorana da je ostavi u Zvečanskoj (Cenar za zaštitu odojčadi, dece i omladine). Detinjstvo je bilo nimalo lako i puno svakodnevnih poteškoća.

- Život mi nije bio lep, devedesete, teško detinjstvo, ratoviMnogo stvari mi je nedostajalo, a sad kad imam svoju porodicu, pokušavam da nadomestim sve što mi je nedostajalo, to je nešto što ne treba raditi - ispričala je Vesna kroz suze.

Objasnila je da sebi i svojoj deci želi da priušti skupe odmore i luksuzne hotele, ne iz kompleksa, već iz potrebe da bude okružena ljudima, jer joj je dosta samoće i tišine u kojoj je odrastala.

Prisetila se i svoje učiteljice koja je primetila da je Vesna pametna devojčica, ali da sa njom nema ko da uči i da joj pokazuje, pa se angažovala i poslala svog kolegu da joj drži časove kod kuće besplatno.

Vesna je počela da dobija petice u školi i primetila kako je društvo bolje prihvata i tako shvatila da je "obrazovanje mnogo važnije, nego ko si, šta si i gde si".

Išla je u osnovnu školu na Dedinju, u koju su išla deca bogataša, dok je ona živela sa mamom u 25 kvadrata.

Osvrnula se na predrasude i ono što je prati tokom čitave karijere:

- Omalovažavali su me, jer sam Đogani. Nerviralo me je na početku sve ono sa čim su me povezivali - govorili su da sam ja odgovorna za Đoletov i Slađin razlaz. Ja dvadeset godina imam iza sebe sa tim čovekom, da ja njemu nisam bila dovoljna, ja ne bih ostala tu. Obratila sam se javnosti nakon nekoliko meseci ćutanja. Znala sam da će me to pratiti čitavog života.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anna

    Narode, ko je rasturio Sladji drugi brak!? Da nije Vesna nekim slučajem!? Bog uvek vidi dobrotu! Samo napred i uzivaj u svemu sto ti je Bog podario! Pozzzz

  • mima

    gresis, zivot ti je bio ispunjen ljubavlju i paznjom tvoje majke, a to je najvece bogatstvo

  • Krlja

    A sad zivis u 42 kvadrata...avanzovala si 😉

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima