≫ 

Išla je u školu punu dece bogataša, dok je živela sa mamom u 25 kvadrata: "Život mi nije bio lep..."

- Mnogo stvari mi je nedostajalo, a sad kad imam svoju porodicu, pokušavam da nadomestim sve što mi je nedostajalo - istakla je Vesna

  • 14
Vesna Đogani Vesna Đogani, Foto: Telegraf.rs

Pevačica i denserka Vesna Đogani danas ni u čemu ne oskudeva, što nije bio slučaj u vreme kada je bila dete.

Naime, ona je u emisiji Netkulturno ispričala i drugu stranu svog života i svoje ličnosti, te se prisetila se teškog detinjstva, ali i skromnog početka na sceni.

Odrasla je sa samohranom majkom, dete je rastavljenih roditelja, otac nije plaćao alimentaciju, a majka je zbog nemaštine bila primorana da je ostavi u Zvečanskoj (Cenar za zaštitu odojčadi, dece i omladine). Detinjstvo je bilo nimalo lako i puno svakodnevnih poteškoća.

- Život mi nije bio lep, devedesete, teško detinjstvo, ratoviMnogo stvari mi je nedostajalo, a sad kad imam svoju porodicu, pokušavam da nadomestim sve što mi je nedostajalo, to je nešto što ne treba raditi - ispričala je Vesna kroz suze.

Objasnila je da sebi i svojoj deci želi da priušti skupe odmore i luksuzne hotele, ne iz kompleksa, već iz potrebe da bude okružena ljudima, jer joj je dosta samoće i tišine u kojoj je odrastala.

Prisetila se i svoje učiteljice koja je primetila da je Vesna pametna devojčica, ali da sa njom nema ko da uči i da joj pokazuje, pa se angažovala i poslala svog kolegu da joj drži časove kod kuće besplatno.

Vesna je počela da dobija petice u školi i primetila kako je društvo bolje prihvata i tako shvatila da je "obrazovanje mnogo važnije, nego ko si, šta si i gde si".

Išla je u osnovnu školu na Dedinju, u koju su išla deca bogataša, dok je ona živela sa mamom u 25 kvadrata.

Osvrnula se na predrasude i ono što je prati tokom čitave karijere:

- Omalovažavali su me, jer sam Đogani. Nerviralo me je na početku sve ono sa čim su me povezivali - govorili su da sam ja odgovorna za Đoletov i Slađin razlaz. Ja dvadeset godina imam iza sebe sa tim čovekom, da ja njemu nisam bila dovoljna, ja ne bih ostala tu. Obratila sam se javnosti nakon nekoliko meseci ćutanja. Znala sam da će me to pratiti čitavog života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. mart 2021 | 17:40

    Nikad nisam bio siromašan, ali sam bio bez novca. Biti bez novaca je prolazno stanje: biti siromašan je stanje duha. — Mike Todd 

  • Janko

    17. mart 2021 | 18:39

    Ne znam zasto ima potrebu da non stop se pravda.Samo onaj ko oseca krivicu zbog necega to radi.

  • Ininica

    17. mart 2021 | 18:52

    Ti si zeno jadna! Od kako si ti zamenila Sladju, djogani kao grupa je pala na dno! Secam te se iz dana kad si mu bila ljubavnica jer sam tada isla na ples kod vas i ti si mi predavala ples. Uvek kad si ti bila, bilo je uzasno! Uvek si bila ljuta, nikakva. Ona Sandra, druga devojka koja je predavala je bila 10000 puta bolja od tebe. Nikad nisi znala da igras a Sladja ti je smetala! Sladja kad god je dolazila je bila nasmejana i davala nam podrsku, jedina si ti tenzijala. Zadnjih godina vas nema na sceni, da nije Lune i njenih blamova, niko ne bi znao za porodicu Djogani! Ne blamiraj se jadna zeno na tik toku, tvoja karijera je zavrsena onog trenutka kada si otela tudjeg muza. Mislila si da ces biti poznata i slavna, u stvari si samo pala. Kupila pratioce na instagramu, do pre 3 meseca si imala 500 a sad nekoliko hiljada. Jadna uzasna zeno! Zgadila si mi ples. Zbog tebe nisam htela da nastavim tu pricu i da idem dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA