≫ 

Posle korona žurke Darko Lazić "okačio mikrofon o klin" i postao šef kuhinje!

- Darko, mogu li da poručim hranu, deluje preukusno - jedan je od komentara

  • 10
Darko Lazić Printskrin: Yoututube/Darkova Kuhinja

Popularni pevač Darko Lazić pokrenuo je jutjub kanal "Darkova kuhinja", gde je spremio prvo jelo pred kamerom, nakon što se nedavno našao u neprijatnoj situaciji, kada je pevao na korona žurki koju je razbila komunalna policija.

Naime, Lazić je, bar se nadamo, tokom pandemije "okačio mikrofon o klin", i posvetio se novoj zanimaciji koja će mu možda doneti i zaradu od pregleda, a gledaocima će pokazati nešto lepo i korisno.

Kako izgleda, Darko se odlično snalazi u kuhinji, a u svom prvom videu pokazao je kako sprema "Pastu šefa kuhinje", koja deluje veoma ukusno.

Gledaocima Darkovog videa za oko zapala domaća slanina koju je nazvao "Adidas", ali i kako se pevač razume u spremanje hrane, a na kraju je dekorisao svoj specijalitet.

"Darko, mogu li da poručim hranu?", "Darko, sledeći put rebarca", "Možeš li u sledećoj epizodi gulaš?", "Darko ode u kuvare", "Deluje preukusno", neki su od komentara, a kako izgleda, Laziću novi biznis cveta.

Kako se Darko snalazi u kuhinji pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    17. mart 2021 | 18:36

    Covek napravi nebrojeno prekrsaja i vi ga reklamirate! Droga, alkohol, voznja bez dozvole, krsenje korona mera.... decko je za zatvor.

  • Maja

    17. mart 2021 | 18:32

    Osim pevanja ni jednu vise dobru osobinu nema.

  • Kosta

    17. mart 2021 | 18:32

    Dijabola !!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA