Toše Proeski je na početku karijere bio izbačen iz popularnog takmičenja

Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije "Toxic folk" ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 18.3. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 21.3. u 11 sati

  • 0

Jašar Ahmedovski u emisiji "Pečat u vremenu" otvorio je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrio mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog kakve poteškoće je na početku karijere imao Toše Proeski.

- Nakon Ipčetove pogibije pravio sam "Ipče fest" u Lažanima, gde je dolazilo po 30, 40 hiljada ljudi. Čak je i Toše Proeski dolazio i prijavljivao se za takmičenje, ali se nije takmičio, jer je ipak bila narodna muzika u pitanju, pa su ga izbacili iz takmičenja. Nisam ja bio u žiriju, drugi ljudi su to tako procenili. Nakon toga je zbog nekog političkog previranja u Makedoniji taj festival nestao - rekao je Jašar.

Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije "Toxic folk" ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 18.3. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 21.3. u 11 sati.

Video: Jašar Ahmedovski o prijateljstvu sa Divnom Karleušom i prvim Jeleninim nastupima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA