Vendi nastavlja da proziva svoje koleginice: "Tanju Savić niko nije terao da izabere tog čoveka"

  • 14
Vesna Vukelić Vendi, Tanja Savić Vendi i Tanja, Foto: Telegraf.rs, ATA Images

Pevačica Vesna Vukelić Vendi ovih dana je počela nešto češće da se pojavljuje u medijima, a glavne teme su joj koleginice, o kojima nema lepo mišljenje.

Naime, Vukelićeva je gostovala u emisiji tokom koje se osvrnula na pevačicu Tanju Savić koja je konačno uspela da vrati sinove i treba da ode u Austraiju po njih.

- Nisam skoro srela nekog ko je toliko kontaminirao svojim privatnim životom javnost. Ne treba iznositi sav prljav veš. Mediji pišu o onome što se ponudi. Videli smo kakav je narativ Tanje Savić, to je ta ekipa i zalazini retard, to su niske osobe, to je sve u intelektualnom deficitu - izjavila je ona.

- Osoba puna ambicija bez intelektelunog pokrića. Nju niko nije terao da izabere tog čoveka. Moramo da se prepoznajemo duhovno, ljudi se tako privlače, a onda i fizilčki. Ako se privučemo samo telesno, ako je na bazi strasti onda to brzo nestaje. To traje 2, 3 godine, te anomalije su sakupljene ako je neko prost, primitivan, ograničen i onda mi treba da razglavamo šta je jedna Tanja Savić uradila. Pozvala bih je da pročita četiri rečenice ovde - rekla Vendi za Kurir Tv i dodala:

- Mi nikogne osuđujemo. Ona je osoba koja je nepismena. Ja ne znam koju je ona pružila svrhu kroz život, osim što se takmičila u Zvezdama Granda. Karakter mora da bude cvrst, takva osoba može da se bavi javnim poslom. Mi ne možemo da krpimo neke zakrpe iz njenog privatnog života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasiljevic

    18. mart 2021 | 21:04

    Vendi nosi krst oko vrata i glumi poboznu zenu a vredja sve oko sebe pa ako verujes u boga onda nemoj nikog pljuvati i vredjati nemozemo biti svi isti onakvi smo kako je nas bog stvorijo

  • JA

    18. mart 2021 | 19:37

    Vrati se u rupu iz koje si izasla!

  • Gost

    18. mart 2021 | 20:30

    Vracaj se na sto na sabackom vasaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA