"Indi i ja nismo odrastale jedna uz drugu, ona nije pratila ni moje odrastanje, niti ja njeno..."

- Prosto smo različite i potpuno drugačije razmišljamo - priznala je pevačica

  • 3
Indira Aradinović Indi,  Edita Aradinović Foto: A. Nalbantjan, ATA Images

Pevačica Edita Aradinović prisetila se svojih tinejdžerskih dana dok još nije bila poznata javnosti, te je priznala kako je starijoj sestri, Indi, koja je tada već bila na javnoj sceni, nosila haljine, ali i da su njih dve potpuno različite.

Naime, Edita je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je, kada je bila šesti razred osnovne škol,e prvi put videla poznate ličnosti, ali i da je za to bila zaslužna njena starija sestra.

- Nosila sam joj haljinu, sećam se, kada je bio neki Grandov festivali, pa sam tada videla prvi put Nikolu Rokvića i Anu Kokić - rekla je Edita.

Na pitanje da li je tada kao klinka zamišljala o hitovima i kako deli autograme, Edita je priznala da jeste.

- Da, naravno. Indi me nije savetovala tad,a jer nije imala puno vremena. Ja sam bila klinka tada i pevala sa reperima - rekla je pevačica i otkrila i da nije odrastala uz stariju sestru.

- Mi nismo odrastale jedna uz drugu. Ona nije pratila ni moje odrastanje niti ja njeno, jer  je ona starija, normalno. Ne postoji tu neka zla krv. Ljudi sada očekuju da smo nas dve nerazdvojne. Mi fuknkcionišemo, ali prosto smo različite i potpuno drugačije razmišljamo - priznala je Edita za ToxivTv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA