≫ 

Kad "arapska princeza" slavi rođendan sve pršti od luksuza! Bogata Srpkinja dobila "zlatnu" piramidu

Anika je šet godina u braku sa arapskim princem i milionerom

  • 21
Anika Božić Printskrin: Instagram/anika_bozic

Manekenka i jedna od najbogatijih Srpkinja, Anika Božić proslavlja rođendan, a torta i ambijent u kom manekenka slavi svoj "divan dan", osavila je sve bez teksta.

Naime, Anika je objavila fotogrfafije na kojima pozira u maloj crnoj haljinici pored bazena, a ispred nje, na stolu, nalazi se zlatna torta u obliku piramide, koja šljašti.

Na dnu "piramide" piše: "Srećan rođendan, Anika", a pored te, slavljenica ima još jednu tortu, crvenu, u obliku srca. Sto je ukrašen laticama crvenih ruža, a Anika se svima zahvalila na "divnim žaljama i ljubavi".

Anika je uspešna manekenka koja se pre šest godina udala za arapskog princa i milionera Jusufa Al Saraja, poreklom iz Palestine, s kojim ima sina, a na društvenim mrežama često pokazuje u kakvom luksuzu živi.

Njen suprug Jusuf je vrlo bogat i mnogi ga zbog toga nazivaju "arapskim princem", zbog čega je automatski i Anika dobila nadimak "arapska princeza", a oni žive na relaciji Kairo - Pariz.

Inače, Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla je u Beogradu i potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA