"Rambo Amadeus na aparatima": Mima recituje i radi vežbe, ovaj poduhvat ne može svako da ponovi

- U danima korone, u danima dosade, jedna vežba za studente glume, a može i za ostale - najavio je svoj performans glumac

  • 1

Glumac Mima Karadžić već je poznat po tome da redovno vežba i trudi se da ostane u kondiciji, a ovog puta svoje fanove na Instagramu nasmejao je do suza novim video-snimkom.

Naime, kako je Mima predstavio, u pitanju su višenamenske vežbe, koje je namenio studentima glume, ali ih preporučuje svima.

"Vezbe za svako jutro , dobre i za mišiće i za izgovor", napisao je u opisu video-snimka Mima, a na početku urnebesnog videa, rekao je:

- U danima korone, u danima dosade, jedna vežba za studente glume, a može i za ostale - najavio je svoj performans na pilates lopti, a potom počeo da radi trbušnjake i da recituje pesmicu.

Fanovi su očito oduševljeni Miminim poduhvatom, te su usledili komentari.

"Rambo Amadeus na aparatima", "Legendo", "Ti si kralj nad kraljevima", "Drži se, legendo, ne daj se", "Daj tekst pesme".

Podsetimo, Mima je već jednom imao sličan poduhvat, kada je radeći vežbe recitovao pesmu, ali niko nije razumeo o kojoj se pesmi radi.

Iako je veliki broj ljudi po društvenim mrežama pisao da to uopšte nije čist srpski jezik, ipak jeste.

Govorim pesmu na srpskom jeziku, "Vragolije", Branka Radičevića. Bitno je da se govori dok se vežba, to su vežbe koje smo nekada radili na akademiji. Ne baš tako, ali nešto slično - rekao je tada Mima za Telegraf JETSET.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA