≫ 

Trudna Mia u porodičnom domu napravila pravu bajku za ćerku: Evo kako izgleda rođendanska proslava

Mia i Bojan imaju trogodišnju ćerkicu Emu, a sada čekaju i drugo dete

  • 2
Promocija CD-a Mie Borisavljevic

Foto: ATA Images

Pevački par, Mia Borisavljević i Bojan Grujić organizovali su bajkovitu proslavu za svoju naslednicu koja danas, 20. marta, slavi treći rođendan.

Kako zbog korona virusa nije moguće slavlje u igraonicama, Mia i njen partner, ukrasili su svoj porodični dom i napravili bajkovit ambijent za svoju ćerku Emu.

Peačica je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda prostor, a svima je srce osvojila mala Ema u roze haljinici koja ne skida osmeh sa lica. Svaki kutak je posebno dekorisan likovima iz crtanog filma, kao i šarenim balonima.

Danas nam je divan dan, rodila majkica malu slatku beku. 3 godinice - napisala je Mia uz objavu, a u komentarima nizale su se čestitke povodom Eminog rođendana.

Podsetimo, Mia je u drugom stanju, dok je njen partner priželjkivao dečaka, pevačica je više volela da drugo dete bude devojčica, a njoj se i ispunila želja, pa će njihova porodoca uskoro biti bogatija za još jendu devojčicu.

Kako izgleda bajkovita proslava Eminig trećeg rođendana, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Mia Borisavljević otkrila pol bebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA